Gå vidare till innehåll
Leverans inom 2-5 arbetsdagar. Fri frakt för ordrar över 495 kr.
Leverans inom 2-5 arbetsdagar. Fri frakt för ordrar över 495 kr.
livsstil Wellness

4 annorlunda och roliga träningsformer att testa

4 annorlunda och roliga träningsformer att testa

Megaformer (bild lånad av tiptar.com >>)

Tycker du att gymträning känns enformigt och prestationsinriktat? Våga testa något nytt! CS MAG listar 4 annorlunda och roliga träningsformer att prova på i höst. Utmana en kompis och boka in en ledig lördag - fantastiskt rolig och nyttig kvalitetstid för er båda två!

Megaformer 
Förbered dig på att svettas ordentligt! Megaformer är en träningsform som kombinerar kondition, uthållighet, styrka (med fokus på core), balans och smidighet. Eftersom det är samma typ av muskelfiber som aktiveras (de fettförbrännande fibrerna) är det bland annat ett mycket bra komplement till långdistanslöpning. 

The trip
Ett cykelpass utöver det vanliga är en bra beskrivning på det innovativa träningskonceptet "THE TRIP". På utvalda Sats anläggningar i Stockholm erbjuds en unik fusion av träning, teknologi och utmaning. Under detta pass befinner du dig i en virtuell 3D-värld där musik och miljö är synkat till perfektion för en häftig träningsupplevelse. 

Bild lånad av Sats >>

HILIT
HILIT, som står för High-Intensity Low-Impact Training, är en mer skonsam form av den populära träningsformen "HIIT". Det tåls att påpeka att det fortfarande är ett högintensivt och REJÄLT svettigt träningspass. Armhävningar, squats och plankan är bara några exempel på övningar att göra sig redo för...

BMN Trampoline 
Är det verkligen träning att hoppa på en studsmatta? OM det är! Dessutom en riktigt effektiv och rolig sådan. Fokuset ligger på att hoppa så lågt som möjligt och fokusera på att parera studsarna med dina muskler. Behöver vi varna om träningsvärk i coremuskelaturen och skakade ben? BMN Trampoline kan du testa på The Place Stockholm >> som har sin studio på Kommendörsgatan 29.

Föregående artikel Meet Yuri who works in our factory in Greece
Nästa artikel Intervju: Mode- och PR-drottningen Josefine Rudenstam

Lämna en kommentar

Kommentaren måste bli godkänd innan den publiceras

* Fälten som måste fyllas i

Liknande artiklar