Gå vidare till innehåll

5 annorlunda sätt att fira Mors dag

5 annorlunda sätt att fira Mors dag

Mors dag är runt hörnet, närmare bestämt 3 veckor ifrån. På grund av den rådande situationen kan firandet i år komma att behöva se lite annorlunda ut, men oroa dig inte! Vi har samlat fem toppenbra tips på hur du kan uppvakta och visa tacksamhet till personen som betyder lite extra för dig. 

Det här är en supergullig idé som garanterat kommer att uppskattas. Köp en glasburk (eller använd exempelvis en gammal syltburk) och fyll den små lappar där du skrivit ner fina minnen ni delar tillsammans. Tänk vad magiskt att få läsa igenom på en dålig dag! Vem skulle inte bli glad av en lyxig massage på hemmaplan? Eller varför inte passa på att göra mammas fossingar fräscha inför vår och sommar med en pedikyr-tid? Klicka här >> för att enkelt boka skönhetsbehandlingar till hemmet, lyxigare än så blir det inte!Lyxa till det med en riktig mor-dotter-brunch! Istället för att gå ut och äta är det en minst lika mysig idé att köpa hem massa godsaker och duka upp fint med servetter och tända ljus. Frossa i färsk frukt, nybakad bröd och allt som du vet att hon älskar! En rolig tvist på brunchen är att bjuda in dina kompisar och deras mammor (på rekommenderat avstånd såkart) och lära känna varandra! 

(Bilder från Pinterest)

Finns det något som du vet att hon alltid velat testa men aldrig funnit tid för? Nu är det dags! Boka in er på en heldagsaktivitet där ni lär er måla, dreja eller varför inte testa en himmelskt god chokladprovning? Klicka här för att kika in fler roliga alternativ >>En jätteviktig och fin gåva till din mamma som uppskattas av flera personer. Just nu, i och med den rådande pandemin, är det många som behöver extra hjälp och stöd. Det finns många bra organisationer att välja bland, exempelvis UNICEF som du kan läsa mer om här >>

Föregående artikel Såhär klättrar du på arbetsplatsen - 5 enkla tips
Nästa artikel Bäst klädda på Oscarsgalan 2021

Lämna en kommentar

Kommentaren måste bli godkänd innan den publiceras

* Fälten som måste fyllas i

Liknande artiklar