Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

Vi guidar dig: 5 måsten i ditt smyckesskrin

Vi guidar dig: 5 måsten i ditt smyckesskrin

Om du bara fick köpa 5 smycken, vilka skulle det då bli? Våra smyckeskrin tenderar ofta att vara överfyllda med smycken som vi har samlat på oss från alla möjliga olika ställen. Ibland kan det vara överväldigande att bara välja dina smycken!

En bra idé är att ägna en halvtimme åt att gå igenom och rensa bland dina smycken. Precis som du rensar garderoben borde det falla naturligt att göra detsamma med ditt smyckeskrin - gör dig av och sälj smycken som du inte använder längre! Förutom att det ger plats åt nya favoritsmycken så gynnar det både miljön och plånboken. Och om inte det vore anledningar nog så kan ju någon annan faktiskt bli jätteglad över armbandet som du fick av ditt ex för 10 år sedan men aldrig använt (inte ens det fick han rätt...).

Hursomhelst så bör ett välutrustad smyckeskrin innehålla smycken för alla möjliga olika tillfällen. Detta är enkelt gjort och kommer garanterat att göra det roligare att styla dagens look. Här nedan guidar vi dig genom 5 smycken som måste finnas i ditt smyckeskrin!

The Cocktail Ring - Go big or go home! Den ultimata partyringen som garanterat kommer dra åt sig många blickar i rummet. Allra bäst glänser den tillsammans med en cocktail i handen, vi kan lova att komplimangerna kommer att strömma in. Den här ringen andas pondus och female power - ett måste enligt oss! 

Alexa Cocktail Ring / Burgundy >>

Lydia Cocktail Ring / Crystal >>

PÄRLORNA - No longer en gammal dams attribut! Pärlorna har översvämmat modevärlden på sistone och vi ser dem överallt - bland annat i hår, väskor och inte minst smycken. Oavsett om det är ett par örhängen, halsband eller armband är pärlorna en tidlös klassiker som borde finnas i varje kvinnas smyckeskrin!

Gia Stretch Bracelet / Pearl >>

 Classic Stud Earrings / Pearl, Gia Stretch Bracelet / Pearl, Classic Petite Bracelet / Pearl >>

Halsbandet som passar till allt - Visst är det fantastiskt med smycken som både funkar till vardags och fest? Oavsett om det är ett klassiskt droppformat halsband eller något med lite mer glitter och glamour är "halsbandet som passar till allt" ett säkert kort och givetvis ett måste i smyckeskrinet. Här är "Chloe Necklace" och "Mini Drop Necklace" är två starka kandidater. 

Mini Drop Necklace / Golden Shadow, Chloe Necklace / Moonlight >>

Statement örhängena - Att sätta på sig ett par statement örhängen ger samma känsla av självsäkerhet som ett par riktigt snygga klackar! Glamourös är bara förnamnet. Glöm inte att du också kan klä ner ett par statement örhängen genom att till exempel bära dom till en enkel t-shirt eller stickad tröja - cool kontrast!

Alexandra Crystal Rocks / Graphite >>

 Hanna Earrings / Rainbow Combo 

De tidlösa dropparna - Ett par riktiga go-to örhängen som aldrig slår fel! De tidlösa dropparna kan rädda dig från många stressiga morgonbeslut. Här är våra Mini Drop Earrings det perfekta valet i smyckeskrinet. Välj bland någon av våra bästsäljande färger; crystal, silk eller vintage rose!

Mini Drop Earrings / Crystal >>

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla