Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

5 snabba med Malin Ek Andrén

5 snabba med Malin Ek Andrén

Veckans CS profil är ingen mindre än Malin Ek Andrén, grundaren av klädmärket "By Malina"! Hennes vackra skapelser har setts i alla möjliga olika sammanhang, allt ifrån röda mattan till klipporna på franska rivieran. Malin är bosatt på centrala Östermalm tillsammans med sin man och två barn. Här är 5 snabba med den framgångsrika kläddesignern:

1. Hur ser din morgonrutin ut?
Nu på semestern är det väldigt segstartat… Jag börjar alltid med kaffe, helst flera koppar (riktigt ledsen blir jag när jag inser att jag redan druckit 2-3 st på morgonen). Sedan sätter jag på favoritprogrammet "Sommarlov" på tv:n till barnen och tar en snabb promenad eller lägger mig i sängen och kollar nyhetsmorgon ett tag.
Vardagen är däremot en annan femma. Väckarklocka, kaffe, göra mig iordning snabbt, frukost, klä på barnen och sen ut! De ska lämnas på olika skolor så vi måste gå upp tidigt och åka i tid. Har aldrig lagt mycket tid på mig själv på morgonen, planerar sällan outfits osv utan tar det som är rent och sticker till jobbet!
2. Något modigt som du gjort på sistone?
Släppte taget jobbmässigt och tog en riktigt lång efterlängtad semester!
PSST! By Malina släppte precis sin magiska höstkollektion "LA BUENA VIDA". Exakt såhär vill vi gå klädda i höst! In och kika på deras hemsida >>
3. Vilken är din go-to outfit?
Älskar våra jeans, har dem varje dag och de finns olika stretchgrad, färg och modeller beroende på outfit. Oftast har jag jeans, t-shirt och kavaj. Nu på sommaren blir det mest kaftaner och luftiga klänningar med jeansjacka (om det blir kyligt). Allt från By Malina såklart.
4. Ditt bästa karriärtips?
Ge inte upp i motgång, för de kommer med jämna mellanrum. Omge dig av duktiga människor och ha ett tydligt DNA. Var beredd på hårt jobb, det är nyckeln till framgång, man måste jobba jämt! Iallafall de första åren.
5. Du ska gå på dejt och ska välja restaurang, vilken blir det?
Oftast går jag och min man till Mathias Dahlgrens ”Matbaren”. Sitter alltid i baren och är alltid nöjd! Många intressanta människor.

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla