Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

6 magiska platser i Sverige att besöka

6 magiska platser i Sverige att besöka

Skippa dyra flygbiljetter som tar dig till andra sidan jorden, hemma i vårt avlånga land finns det mängder av smultronställen att spendera sin semester på! Sverige har faktiskt så mycket mer att erbjuda än vad man kan tro och ibland räcker det med en liten get-away med bilen för att skapa minnen för livet. Här har vi listat de (i vårt tycke) 6 mest magiska platserna i Sverige värda att besöka! Håller ni med? 

(Bilderna är lånade från Google)

FÅRÖ

Redo för en magisk upplevelse? Aurora Sky Station i Abiskos nationalpark sägs vara en världens bästa platser att uppleva norrsken på. När himmeln är som allra mörkast, dvs mellan oktober och mars, är det som störst chans att se norrsken.

ABISKO

Med underbara sandstränder och häftiga rakfält är det lätt att förstå varför Fårö är ett av Gotlands mest besökta och omtalade resmål. Hit tar du dig med en avgiftsfri färja från Fårösund  - en resa som endast tar sju-åtta minuter.

FALSTERBO

Sveriges svar på den franska rivieran! I sydvästra Skåne hittar du en av Europas finaste stränder. Med turkost vatten och färgglada badhytter är Falsterbo ett måste att besöka om du är i krokarna.

VARBERGS KALLBADHUS, VARBERG

På pålar i havet står Varbergs kallbadhus sedan 1903. I den vackra byggnaden kan man nakenbada (skilda herr- och damavdelningar) och basta. Det pampiga badhuset är bland annat omskrivet i Vouge - inte helt otippat!

TÄNNFORSEN, ÅRE

Ta en utflykt och besök Sveriges största vattenfall! Ett tips är att försöka pricka in besöket under sista helgen i maj eftersom det då är som allra mest vatten i fallet och upplevelsen av att stå på  utkiksbryggan är som allra starkast.

HÖGA KUSTEN, ÖRNSKÖLDSVIK - KRAMFORS

Höga kusten är ett världsunikt område i Sverige med en helt fantastisk natur! Idag räknas det som världens högsta kustlinje. Förutom fiskevatten och härliga vandringsleder finns det mängder av andra roliga aktiviteter att hitta på.

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla