Gå vidare till innehåll
Leverans inom 2-5 arbetsdagar. Fri frakt för ordrar över 495 kr.
Leverans inom 2-5 arbetsdagar. Fri frakt för ordrar över 495 kr.
CS WORLD

7 kvinnor som inspirerar Caroline Svedbom

7 kvinnor som inspirerar Caroline Svedbom

Idag, söndag 8/3, firar vi den internationella kvinnodagen och självklart vill vi passa på att hylla alla fantastiska kvinnor runtom i världen (detta är förstås något vi gör ALLA dagar, året om)! Vi har intervjuat Caroline Svedbom, grundaren av företaget, om 7 stycken beundransvärda kvinnor som inspirerar henne dagligen. Dessa kvinnor har på ett eller annat sätt haft en stor inverkan på Caroline, både vad det gäller hennes entreprenörskap och livsstil, men också på ett själsligt plan. Ja - som har förändrat hennes liv helt enkelt! Här nedan listar vi dessa fantastiska kvinnor och vi kan inget annat än att hålla med om att varenda en av dem är riktiga power-women´s:

Josefin Dahlberg:

- "En helt helt otrolig kvinna som jag aldrig slutar fascineras av! Hon är en förebild för så många när det kommer till att ta hand om sig själv, tro på sig själv och peppa andra! För 10 år sedan valde hon en nykter livsstil och hennes bok om just detta "Idag är jag fri" >> lämnar inte någon oberörd!" 

Klicka här för att komma till Josefins Instagram >>

Gisele Bündchen:

 - "Gisele har alltid varit en stor inspiration för mig och på hennes Instagram följer jag slaviskt när hon delar bilder från familjeliv, meditation/yoga och inte minst; hennes fantastiska engagemang för vår moder jord. Hennes tips om hur vi ska tänka för att bli medvetna och ta mer ansvar för vår planet har gjort mig så inspirerad och samtidigt väckt ett starkt intresse hos mig för hur vi kan agera mer hållbart till vår planets fördel, både individuellt och kollektivt."

Klicka här för att komma till Giseles Instagram >>

Melissa Wood:

- "Vem blir inte inspirerad av en hälsosam livsstil, motiverande träningstips, positiv energi och mycket skratt? Jag började följa Melissa Wood för ett tag sedan och är helt fast! För mig så är Melissa inspirerande för att hon vände sitt liv totalt. Från att hon (tro det eller ej) under många år led av kraftig ångest och svåra acneproblem. Utöver detta led hon också av ätstörningar och mådde psykiskt dåligt under en lång period tills hon en dag insåg sina problem och bad om hjälp. Idag coachar hon andra att bygga upp ett starkt förhållande till sig själv samt inspirerar med hälsa, meditation och grymma träningstips!."

Klicka här för att komma till Melissas Instagram >>

Emma Örtlund:

- "Emma är en stor inspiration för alla unga tjejer idag! När jag träffade henne första gången i samband med att jag designade alla smycken till filmen "Catwalk" blev jag helt tagen av denna fantastiska tjej. Hennes revansch mot mobbarna och hennes mod att följa sin dröm har lämnat djupa avtryck hos mig. Detta i kombination med hennes underbara personlighet och positiva energi gör mig oändligt tacksam över att jag fått chansen att lära känna Emma - vilken inspiration och framförallt VILKEN TJEJ!"

Klicka här för att komma till Emmas Instagram >>

Frida Jonsvens: 

- "Vem kan ens göra såna här vackra couture skapelser? Frida är inte bara en fantastiskt begåvad designer som skapar magi, hon har även ett otroligt fint hjärta som speglar hennes fina personlighet! Hon är väldigt professionell att jobba med och har en tydlig vision med allt hon skapar - en riktig inspirationskälla!"

Klicka här för att komma till Fridas Instagram >>

Melissa Odabash:

"Eftersom jag älskar resort-stilen, med allt vad det innebär, har Mellisa Odabash länge varit en stor inspiration för mig! Hon är känd som "The Ferrari of the bikini world" och hennes badkläder finns tillgängliga i några av världens finaste resort-butiker. Hon är en riktigt imponerande business-woman och har bland annat blivit utsedd till "Årets Designer" i Paris och "Årets Återförsäljare" i London. Förutom att jag är helt GALEN i hennes design så får jag även mycket inspiration till mina smycken tack vare hennes fantastiska bilder och stil."

Klicka här för att komma till Melissas Instagram >>

Therese Hellström:

- "Jag kom i kontakt med Tess genom en tidigare kollega och sedan första gången jag träffade henne har jag alltid inspirerats av hennes fantastiska klädstil, färgstarka och lekfulla personlighet, samt hennes otroligt driftiga karaktär. Sen att hennes Instagram-flöde får en att vilja shoppa upp exakt alla ens tillgångar är en konsekvens jag är villig att ta!"

Klicka här för att komma till Therese´s Instagram >>

- "Avslutningsvis vill jag lyfta ALLA kvinnor i min närhet. Mina kunder, mitt team, och alla fantastiska kvinnor nere i verkstaden i Grekland. Vår avdelning i Aten består enbart av kvinnor och på kontoret i Stockholm så är det hela 17 (!) av 19 anställda som är kvinnor. Vi har med andra ord en riktig bosslady-kultur, och jag fullkomligt älskar det! Utan er hade inget av det här varit möjligt." - Caroline Svedbom

Föregående artikel Så jobbar du effektivt hemifrån
Nästa artikel Vi har öppnat en ny Concept Store i Malmö!

Lämna en kommentar

Kommentaren måste bli godkänd innan den publiceras

* Fälten som måste fyllas i

Liknande artiklar