Gå vidare till innehåll
Leverans inom 2-5 arbetsdagar. Fri frakt för ordrar över 495 kr.
Leverans inom 2-5 arbetsdagar. Fri frakt för ordrar över 495 kr.

4 olika sätt att fira Valentines Day

4 olika sätt att fira Valentines Day

Trött på traditionella Alla hjärtans dag firanden eller saknar du en dejt på fredag? Inga problem! Vi tipsar om 4 alternativa (minst lika bra) firanden för dig på kärlekens dag. Pangmiddag med singelvännerna eller hemmaspa framför Sex and The City? Gör precis det du känner för, detta är en dag för att sprida kärlek - och det går att göra på alla möjliga olika sätt!

Den maxade hemmakvällen (med ego-boost):

Alla tjejer har väl drömt om att spendera en ensamkväll med levande ljus och Ben & Jerry framför Sex and The City (helst i ett regnigt Paris)? Gör Alla hjärtans dag till det ultimata tillfället! Köp hem allt du är sugen på (läs: goda ostar, mörk choklad, glass och en bättre flaska rödvin), kleta på en ansiktsmask och NJUT av kvalitetstiden med dig själv. Det är viktigt att göra anstränga sig och göra det mysigt för sig själv, det är trots allt kärlekens dag och vad är viktigare än kärleken till dig själv?

Bilderna tillhör Pinterest

Pangmiddag med singelvännerna:

Är inte singlar alltid lite roligare? Och det är ingen hemlighet hur fruktansvärt bra man mår efter en riktig tjejkväll - hej massa ny energi! Bjud hem dina bästa singelvänner och styr upp en festlig middag i spontanitetens anda! Testa nya frågesports-lekar och bubbla in småtimmarna tillsammans för att sedan bege er ut på stan och slå klackarna i taket. Kardemumma rosé gin och tonic någon?

Bilden tillhör Custommade´s Instagram >>

Sprid kärlek på kontoret:

Varför inte använda Alla hjärtans dag till att sprida lite extra kärlek på kontoret? Det är trots allt med dina kollegor som du spenderar majoriteten av din tid med! Överraska favoritkollegan med en blombukett för att visa din uppskattning eller baka en riktigt god kardemumma-kaka (många pluspoäng och en eventuell löneförhöjning utlovas).

Parmiddag med en twist:

Glöm klichéen med att äta en middag ute omgiven av dussintals andra fantasilösa par. Slå istället ihop er med ett annat par och hitta på något kul på Alla hjärtans dag! Gör något otraditionellt som att spela minigolf, plöj igenom drink-menyn på er favoritbar eller varför inte anmäla er till Escape Room - klicka här för att boka >>?

 

 

 

Föregående artikel Behind the scenes från fotograferingen av SS20 kollektionen "BonBon"

Lämna en kommentar

Kommentaren måste bli godkänd innan den publiceras

* Fälten som måste fyllas i

Liknande artiklar