Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

Aurora - Smyckeskollektion i kampen mot psykisk ohälsa!

Aurora - Smyckeskollektion i kampen mot psykisk ohälsa!

Ända sedan barndomen har Caroline Svedbom, kämpat med känslor av att inte räcka till. Därför brann hon extra för uppdraget att designa smycken till Emma Örtlund och Glada Hudik-teatern då de hösten 2019 gick catwalk i New York. Inför premiären av filmen om det hyllade projektet lanserar hon nu smycken där 100kr per sålt smycke går till Hjärnfonden.

”Jag vill inspirera alla att följa sin dröm”, säger Caroline Svedbom.

Då Emma Örtlund gjorde entré på catwalken i New York i september 2019 förverkligade hon sin dröm att bli fotomodell. Smycken från Caroline Svedbom och kläder från den svenska designern Frida Jonsvens visades upp av henne och medlemmar av Glada Hudikteatern till ett arrangemang av Aviciis musik. Det blev en bejublad föreställning som tydligt visade att alla människor har rätt att ta plats.

Inför premiären av filmen om projektet lanserar Caroline Svedbom smycken som är inspirerade av Emma Örtlund. Smyckena lanseras den 28:e januari.

Aurora Collection - Catwalk välgörenhetssmycke

AURORA COLLECTION

"Vi valde den här färgen "Aurore Boreale", i vår ikoniska droppe, dels för att den är otroligt vacker och skimrar i regnbågens alla färger, dels för att den var återkommande i smyckena som Glada Hudik-gänget bar på catwalken", berättar Caroline Svedbom.

100 kr per sålt smycke kommer vi att skänka till Hjärnfonden, en ideell insamlingsstiftelse som samlar in pengar till forskning om hjärnan och som har som mål att hitta nya, effektiva behandlingar samt att intensifiera livsviktig forskning.

"Vi är mycket tacksamma över att Caroline Svedbom väljer att skänka en del av försäljningsintäkterna från sin nya smyckekollektion till Hjärnfonden och att hon vill uppmärksamma det svåra problemet med ökad psykisk ohälsa. Forskningen behöver mycket mer pengar för att kunna hjälpa alla unga som lider av depression, ångest, skadebeteende, självmordstankar eller annan psykisk ohälsa så att de kan få sitt liv tillbaka", säger Anna Hemlin, generalsekreterare på Hjärnfonden.

Här kan du handla kollektionen >>

 

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla