Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

Bakom kulisserna för fotograferingen av Resort Collection

Bakom kulisserna för fotograferingen av Resort Collection

Förra söndagen åkte vi ner till Aten för att fotografera våra nya sommarkollektioner  som lanseras i Maj. Med oss hade vi Fanny Amanda, en fantastisk duktig fotograf från Falkenberg som vi upptäckte på Instagram för ett tag sedan, då hon hade på sig ett armband från oss och taggade @carolinesvedbom. Som modell valde vi Lina Ljungberg, som varit ambassadör sedan några år tillbaka för vårt varumärke. Det känns extra roligt för oss att jobba tillsammans med personer som genuint gillar våra smycken. Vi hade inte träffat någon av tjejerna innan så det var extra spännande att göra detta tillsammans!

När tjejerna landade på måndagen och efter att vi hämtat upp dom på flygplatsen, åkte vi hem till lägenheten där vi bodde och serverade en grekisk lunch och berättade mer om tanken bakom den kommande fotograferingen. Vi hade gjort ett moodboard och hängt upp kläderna längs väggarna i lägenheten.

Direkt efter lunchen packade vi väskorna och åkte in till Aten som ligger ca 20 minuter från Glyfada. Vi hade inte direkt tur med vädret och Midsommarkollektionen passade ju perfekt att fotografera i lättare regn, skämt å sido! Vi klarade oss precis undan regnet och hann ta en massa fina bilder innan himlen öppnade sig! 

Här ser ni lite bilder från fotograferingen första dagen:

Fanny visar Lina bilder i kameran och Angelica ordnar Linas hår

 

Såhär regnigt var det påväg till stan

Som tur var hade vi med oss reflexskärmen som skyddade oss från regnet och vi skyndade ner till vår favorit juicebar på Flea Market. Där satt vi en stund och värmde oss och drack färskpressade juicer i väntan på att regnet skulle lägga sig.

Lina och Fanny skyddar sig från regnet

Tur att vi tog med oss varma filtar som Lina kunde värma sig mellan fotopassen. En aperol i handen och en varning för hala gator, hehe.. 

Dag 2.

Dagen började med en 2,5 timmes biltur till fantastiska Napflio, vägen dit är väldigt vacker och det var inte direkt jobbigt med 4 pratglada tjejer i bilen. Vi åkte direkt till stranden som ligger precis bakom själva staden och fotograferade alla strandbilder till Resort Collection.

Fanny Amanda in Action 

Behind the scenes från stranden 

Lina & Caroline glada efter en härlig förmiddag på stranden 

Efter fotograferingen på strangen tog vi bilen ner till lilla stan för att ta "city" bilder. Färgerna på byggnaderna och omgivningen kunde inte bli mer passande och vi stannade kvar hela dagen och fotograferade. 

Sista dagen började med ett tidigt morgonmöte på SWAROVSKI's kontor med planerning av ett stort projekt nästa vår. Efter mötet åkte vi alla ner till stranden och njöt några timmar av stålande sol, alkoholfria drinkar och långlunch på Bolivar beach club. Vi passade på att ta alla de sista detalj bilderna innan det var dags att åka hem igen. 

Lyckliga över att ha fått bilder på nya sommarkollektionerna precis som vi tänkt oss och dessutom lärt känna underbara, drivna, engagerade och inspirerande unga kreativa tjejer! 

Tack för denna gång <3

 

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla