Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

Bäst klädda på Oscarsgalan 2021

Bäst klädda på Oscarsgalan 2021

För det 93:e året i rad gick galornas gala av stapeln i måndags. Den minnesvärda kvällen fylld av glitter och glamour ägde rum i Los Angeles, Kalifornien, och vi följde firandet slaviskt från TV4:s live-uppdatering. En sak är säker - kändiseliten vet hur man klär upp sig till fest. Läs vidare för att frossa i måndagsnattens (enligt oss) vackraste kreationer!

I en av de hetaste nyanserna för tillfället bländade Ma Raineys Black Bottom-stjärna, Colman Domingo, i en vågad fuchsia-tredelad kostym från Atelier Versace. Denna häftiga kreation med broderade Swarovski kristaller får högsta betyg från oss!

Zendayas samarbete med den heta Hollywood-stylisten Law Roach har gett några oförglömliga looks. Denna citrongula Valentino-klänning, med utsläppt hår och Bulgari-halsband, är inte förvånat en vinnare.

Regina King är en stildrottning! The One Night in Miami-regissören strålade på röda mattan i en kreation från Louis Vuitton, stylad av duon Wayman och Micah. Den isblåa klänningen, med högt skulpterade armar, lägger vi gärna till på önskelistan.

Lauren Domino, Garrett Bradley, och Kellen Quinn glänste på årets Oscarsgala i urtjusiga kreationer. Garret Bradley, i mitten, var klädd i en magisk röd klänning som hon stylat med två trendiga flätor - coolt enligt oss! 

H.E.R. gjorde en storslagen entré i denna fantastiskt vackra kreation. I denna lila klänning tog hon även hem priset för "Best Original Song 2021". Så kul och välförtjänt säger vi!  

(Bilderna i artikeln är tagna från Vouge)

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla