Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

Behind the scenes - fotograferingen av vår FW20 kollektion!

Behind the scenes - fotograferingen av vår FW20 kollektion!

Den 18 juni var det äntligen dags för kampanjfotograferingen av årets höst- och vinterkollektion. Vi fick möjlighet att fota på det fina hotellet "Downtown Camper" som ligger på Brunkebergstorg i Stockholms innerstad. Häng med behind the scenes på den fartfyllda dagen fylld med skratt, glädje och glitter!

Vilken fantastisk dag! Solen lös under hela fotograferingen och Paulina Torbjörnsen (vår grymma fotograf) knäppte pangbild efter pangbild. Självklart passade vi även på att ta lite spegelselfies med en del av teamet - det kändes nästan obligatoriskt... Till vänster ser ni Angelica (vår kreativa marknadsansvarig), Michaela (vår ursnygga modell) och närmast Caroline (vår fantastiska grundare och designer). 

Världens bästa Lucia Fylking och Camilla Järvås stod för hår och make-up på våra modeller. Med bådas fantastisk fingertoppskänsla blir resultaten alltid bättre än vad vi har vågat hoppats på! Vill ni ta del av fler mästerverk kan ni gå in på Lucias Instagram >> och Camillas Instagram >>.

Paulina in action! Hon är verkligen en supertalang på att fota i olika vinklar och vet precis vilka poser som blir bäst på bild. Här fotograferas vår nya Pomona / Tuttifrutti som lanseras i både halsband och armband. Alla i teamet är helt förälskade i denna underbara färgkombination och längtar efter att få höra er respons. 

Efter en lång och fartfylld dag blev det till slut dags för oss att plocka ihop alla kläder och smycken innan vi begav oss till restaurangen "Tures" för att fira. Vi alla var helt tömda på energi men samtidigt i extas över hur bra resultatet blev. Det är svårt att veta i förväg hur man ska realisera visionerna i ens huvud, men denna gång överträffades verkligen alla förväntningar. Tusen tack till alla som gjorde denna dagen möjlig, ni är guldvärda för oss.

Resultatet får ni ta del av imorgon (28/9) då hela kollektionen släpps! 

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla