Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

Behind-the-scenes från F/W 21 kollektionen

Behind-the-scenes från F/W 21 kollektionen

Äntligen har vi lanserat första släppet av vår glittriga höst- och vinterkollektion "Light of the Party". Läs vidare för att ta del av tankar bakom kollektionen, kampanjfotograferingen på Van Der Nootska Palatset och mer spännande BTS material! 

   Petite Timo / Crystal >>, Zara Bracelet / Crystal >>

Efter en prövande tid för oss alla hoppas vi, som så många andra, att livet snart kan återgå till festligheterna som vi är vana vid. Därför kändes det självklart att låta årets höst- och vinterkollektion symbolisera den glädje, glitter och glamour som väntar på oss. De fantastiska smyckenyheterna präglas av glittriga, handgjorda kreationer som ska få dig att känna dig som festens mittpunkt igen. För hur redo är man inte på att lägga undan de bekväma lounge-kläderna (som vi praktiskt tagit bott i under de senaste året) och dra på sig den mest glamourösa klänningen man äger? 

Penelope Bracelet / Rainbow Combo lanseras i slutet av september. 

Såhär kan det se ut när Penelope Bracelet (lanseras i samband med main-kollektionen) tillverkas av våra duktiga smyckehantverkare i fabriken. Det är ett arbete som kräver att man både är tålmodig och noggrann. Varje kristall placeras nämligen ut en för en för att sedan "spännas fast" med diverse olika smyckeverktyg. 

Den 20 april tidigare i år var det äntligen dags för en av de roligaste jobbdagarna på året; nämligen vår kampanjfotografering. Denna gång höll vi till på fantastiska Van Der Nootska palatset som ligger belägen på Södermalm i Stockholm. Dagen började vid 08 med att gå igenom moodboarden med vår fotograf Leo och stylist Fanny för att säkerhetsställa att rätt känsla kommer fram på bilderna. Ledorden var "glädje", "glitter" och "glamour"! Och på tal om glamour, hur glammigt var inte all fantastisk stuckatur i palatset? 

Självklart var jag tvungen att knäppa en bild på sminkbordet när vår fantastiska makeup-artist Fanny Lagerwall dukade upp alla sina härliga paletter. Snacka om smink-himmelriket! Vill ni se mer av magin som Fanny skapar ska ni klicka in er på hennes instagram >>

Efter en lång, fartfylld och framförallt ROLIG dag var det dags att packa ihop alla smycken och kläder. Här ser ni en sneak peek på main-kollektionen som lanserar snart... Många glittriga statement-pieces som vi inte kan vänta med att bära till en tuff skinnkavaj i höst! 

1 kommentarer

Sarah Lumu

Prefekt.

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla