Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

Behind the scenes från fotograferingen av SS20 kollektionen "BonBon"

Behind the scenes från fotograferingen av SS20 kollektionen "BonBon"

Häng med oss behind the scenes på en av årets roligaste dagar; kampanjfotograferingen av vår SS20 kollektion "BonBon"! Kollektionen präglas av smycken i ljuvliga pastellfärger likt vackra godis-bitar och det är så vi kom på namnet "BonBon" som betyder just godis på franska. Det finns ju tristare saker att fota än smycken likt godis i pastellfärger och man säger så... På brainstormings-mötet inför fotograferingen skrev vi ner "glädje", "färg" och "energi" som våra ledord och detta blev resultatet!

Vi vill särskilt tacka Leonard Gren som är den fantastiska fotografen som står bakom denna kampanjfotograferingen samt Lucia Fylking som är drottningen av hår och make-up.

Bild från brainstorming-mötet där vi lät alla möjliga ideér formas och ta plats! Allt ifrån galna, orealistiska påhitt till mer seriösa och genomförbara förslag. Vi älskar att planera det kreativa! 

Lucia Fylking doing her magic... Vi ville att stylingen av hår och make-up skulle kännas naturligt, busigt och glatt! Precis detta lyckades vår fantastiska Lucia skapa, kan man bli stylad av henne varje dag snälla?!

Vi fotograferade i Leos fotostudio som ligger på Kungsholmen. Han har alla möjliga ljussättningar som man kan tänka sig behöva... Visst är det rätt otroligt hur man kan få det att se ut som reflektioner från solens strålar fast man egentligen är inomhus? Här ser ni även vår underbara modell Sophie Spang som vi jobbat med tidigare - så professionell och trevlig! Plus hennes fantastiska utstrålning och energi, men det kanske redan har framgått...

Sneak Peek från Leos dator! "WOOOW" och "MEN GUUUUD" är fraser som man hör titt som tätt från alla i teamet...Efterlängtat lunchpaus! Vi beställde den omtalade "laxokadon" från Holy Greens. Har ni smakat den? Gudomligt god! 

Ett färdigt uppslag ur vår nya SS20 katalog! Hur glad blir man inte av dessa bilder? Peach DeLite heter den fantastiska aprikosfärgen som finns att handla här >> På bilden till höger ser ni Nani och Niki Ringarna som lanseras snart...

STAY TUNED! Resten av "BonBon" kollektionen släpps löpande fram till Mars...

 

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla