Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

Behind the scenes - SS19 fotograferingen

Behind the scenes - SS19 fotograferingen

Redan i oktober förra året (2018) var det dags för kampanjfotograferingen för Spring/Summer Collection 2019. Namnet på SS19 kollektionen är ”Soleil et Terre” som betyder Sol och jord.

Kollektionen är en hyllning till solen som med sina ljusstrålar färgar vår jord - som utan den hade varit rätt mörk och trist. Den känslan var någonting vi ville förmedla i bilderna (trots att det inte är helt lätt i Sverige under den perioden på året). 

BEHIND THE SCENES

Vi fick låna en lägenhet i Stockholm där vi målade en av väggarna i en beige ton som är en av accentfärgerna i årets vår- och sommarkollektion. Vår duktiga fotograf Leonard och hans assistent Erika lyckades med hjälp av starka lampor och stora palmblad, förmedla en fantastisk känsla av värme och sommar i bilderna.Här ser ni fotografen Leonard och modellen Sophie ”in action” när örhängena Alexandra Crystal Rocks / moonlight fotograferas.På bilden ser ni vår nya kollektion CHLOE som finns i örhängen och halsband i tre vackra färger: Moonlight, CAL och Golden Shadow. 

Vi fick hjälp med både hår- och makeup av grymma Chris på Björn Axén och fick låna fina silkesblusar från Ahlvar Gallery.

Ny styling på gång och det blev en "weat look" tillsammans med örhängena Delia Earrings / Light Rose.

Vi provade två olika looks för Light Rose, en strikt med skjorta och en mjukare med T-shirt. På bilden ser ni Classic Rope & Ring i Light Rose samt Delia Earrings / Light Rose.

Swarovski har specialdesignat färgen Light Sapphire i våra droppformade smycken till årets sommarkollektion och visst är färgen magisk? Det är en blandning av Blue Shade och Sapphire. På bilden ser ni modellen Mini Dione / Light Sapphire >>


Ovan fotograferas nya färgen Light DeLite


Här ser ni hur några av de färgigredigerade bilderna blev! På följande länk kan ni hitta hela SS19 Collection >>

 

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla