Gå vidare till innehåll
Leverans inom 2-5 arbetsdagar. Fri frakt för ordrar över 495 kr.
Leverans inom 2-5 arbetsdagar. Fri frakt för ordrar över 495 kr.
CS WORLD Mode

Caroline stylar sina favoriter från SS21 kollektionen

Caroline stylar sina favoriter från SS21 kollektionen

Våren är precis runt hörnet och vår glittrande SS21 kollektion "Moment of joy" har äntligen lanserats! Kollektionen präglas av färgglada nyheter och modeller - perfekta att styla till dina våriga outfits i solen. Här nedan listar Caroline sina personliga favoriter och hur hon väljer att kombinera dessa! 

”En av mina absoluta favoriter från den nya kollektionen är vårt Corinna Bracelet i Rainbow Combo. Jag brukar matcha den till ett Mini Drop Bracelet i vår nya färg ”Orange Glow Delite” (helt magisk nyans) och ett Petite Drop Bracelet i Rose Peach. Den här kombinationen är ett måste i vårsolen!”

Corinna Bracelet / Rainbow Combo >>, Mini Drop Bracelet / Orange Glow Delite >>, Petite Drop Bracelet / Rose Peach (släpps inom kort)

”Det finns inget bättre vårtecken enligt mig än en vit blus tillsammans med pastellfärgade smycken! Det här är ett stilsäkert kort som funkar för de allra flesta tillfällena. En ny färgfavorit hos mig i år är ”Silky Sage Delite” som är en ljusgrön färgnyans som påminner lite om mintpastell, helt ljuvlig att styla med de andra Delite färgerna!” 

Mini Drop Bracelet / Silky Sage Delite >>, Mini Drop Bracelet / Lotus Pink Delite >>, Gia Stretch Bracelet / Silky Sage Delite >>

”Åh jag fullkomligt älskar att blanda olika färger och mönster för att skapa en livfull look med härliga kontraster! Förutom att samla stilpoäng så blir man lycklig av färg i överflöd, det piggar verkligen upp tillvaron enligt min mening. En nyfunnen kärlek i mitt smyckeskrin i vår är Diamond Chain som är det perfekta halsbandet att kombinera tillsammans med andra. Jag brukar styla det med ett av våra Letter Necklaces, ursnygg matchning!”

Pomona Bracelet / Caramel Combo >>, Diamond Chain >>, Letter Necklace >>

”Ett Pomona Bracelet i Caramel Combo pryder ofta min handled. Denna klassiska modell som är återkommande i våra senaste kollektioner gör sig så himla fin i pastellfärger. Matchar det gärna till en färgglad kofta eller en enkel vit t-shirt om jag vill ha en mer avslappnad look.”

Pomona Bracelet / Caramel Combo >> 

 

 

Föregående artikel Meditation för nybörjare - 5 enkla tips för att komma igång
Nästa artikel Så påverkar olika färger din sinnesstämning

Lämna en kommentar

Kommentaren måste bli godkänd innan den publiceras

* Fälten som måste fyllas i

Liknande artiklar