Caroline Svedbom Concept Store i Sturegallerian

Caroline Svedbom Concept Store Sturegallerian

I Caroline Svedbom Concept Store flödar inspirationen. Här hittar du allt från säsongens nyheter till tidigare kollektioner. Därutöver finner du basutbudet samt ett 30-tal Swarovskistenar i Carolines olika modeller. Med Swarovskikartor och en exklusiv låda med lösa Swarovskistenar i regnbågens alla färger så kommer du garanterat hitta något för alla tillfällen - Vi som jobbar i butiken hjälper dig gärna att hitta just vad du söker - Vare sig du vill matcha en specifik nyans i en nyköpt kjol, köpa ett par tidlösa klassiker som matchar allt i garderoben eller ge bort den ultimata presenten till en vän.

Vad gör Caroline Svedbom Concept Store unikt?

Vad som gör butiken unik är en sammanstrålning av utbudet. Vi erbjuder kunderna specialbeställningar som innebär att du kan kombinera olika Swarovskistenar i Carolines alla modeller, fast det specifika smycket inte tidigare tillverkats. Är du där med ute efter en specifik färg men är kär i den klassiska modellen Dione kan vi tillverka modellen i den färg du söker så länge vår familjefabrik i Aten har tillgång till stenarna. Detta ger dig oändliga möjligheter att matcha dina favoritmodeller med dina favoritstenar. 

Unikt för butiken i Sturegallerian är dessutom hur vi slår in dina smycken. Vare sig du handlar smycken till dig själv eller för att ge bort i present slår vi in alla smycken i askar med guldtryck och rosett i silkesband. Allt för att göra ditt köp till en upplevelse kantad av lyx och elegans!

Säljer ni enbart de smyckena som ligger ute på hemsidan?

Nej! I butiken har vi ett brett utbud av smycken. Här hittar du färger och modeller som funnits med Caroline sedan dag ett. Vi har hela utbudet som finns online men även tidigare kollektioner, flera av de olika modellerna i unika färgkombinationer, stort som smått. När känslan faller in designar Caroline unika smycken som inte kommer ut i en viss kollektion men som vi i butiken får tillgång till vilket innebär att vi har smycken som enbart finns i enstaka exemplar. 

Ifall man vill besöka butiken och kanske få träffa Caroline själv, när gör man detta?

När Caroline släpper nya kollektioner har vi ibland events i butiken. Vi bjuder på bubbel, mingel och tilltugg. Under dessa events brukar Caroline själv vara på plats vilket ger dig ett unikt tillfälle att få träffa smyckesdesignern själv. Under dessa kvällar är det härlig stämning i butiken vilket kan göra det svårt att lämna när man väl klivit in! Det krävs ingen föranmälan - alla är varmt välkomna att komma förbi - planerat som oplanerat!

Om du är intresserad av att besöka butiken ligger vi Sturegallerian (Stureplan 15, Stockholm) mitt emot Twilfit, utanför Tures. Våra öppettider är följande:

Mån - Fre: 10:00 19:00
Lör: 10:00 17:00
Sön: 12:00
17:00

Har ni frågor till oss i personalen angående företaget, smyckena, material eller tillverkning svarar vi jättegärna på dessa i butiken. Varmt välkomna!