Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

CATWALK - Från Glada Hudik till New York!

CATWALK - Från Glada Hudik till New York!

CATWALK - Det stora filmprojektet! Sedan i februari har en väldigt speciell långfilm spelats in tillsammans med Glada Hudik Teatern och den sista delen filmades den 14:e September, under Fashion Week i New York. Filmen handlar om att gå mot strömmen, bryta skeva ideal och att våga satsa på sina drömmar! 

Fotograf Michael Skoglund

”I april 2019 träffade jag Pär Johansson, grundaren till Glada Hudik Teatern, som berättade om CATWALK - Det stora filmprojektet. Budskapet med filmen gick rakt in i hjärtat". 

 

"Den svenska designern Frida Jonsvens, som skapat helt magiska och unika klänningar till Catwalk, hade en önskan om att de vackra modellerna även skulle bära specialdesignade smycken. När hon frågade mig om jag ville vara med och ta fram smycken för att matcha hennes kreationer, tackade jag självklart ja! Vi har under flera månaders tid träffats, bollat idéer och tillsammans har vi skapat något helt unikt. Det känns fantastiskt och helt oförglömligt att ha fått vara med på denna resa och slutresultatet som visades på en riktig couture visning under Fashion Week i New York blev succé!

"Jag är så glad och tacksam över att vara delaktig i detta stora projekt. Jag hoppas att filmen kommer få oss att tänka mer med hjärtat, vara mer öppna för människors olikheter och se allas lika värde.” - Caroline Svedbom   Under presskonferensen uppmärksammades projektet av bland annat prinsessan Madeleine och Childhood USA. På bilden ser ni Madeleine tillsammans med Emma. "Nu är vi två prinsessor i New York" som så fint Emma uttryckte det.  

Filmen CATWALK har premiär i slutet av januari 2020, men vi lyckades filma lite backstage under inspelningsdagen och nedan har ni en liten sneak peak! 

  

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla