Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

Detaljerna som gör outfiten

Detaljerna som gör outfiten

"It's all in the details" är ett vanligt ordspråk när det kommer till styling. Att sätta den sista touchen behöver inte alltid vara så svårt. En vardaglig outfit kan lätt bli festlig när klackarna åker på. Om du dessutom sätter på dig ett par stora glittriga örhängen har du gått från vardaglig till glammig på bara några sekunder.

Vi har under denna vecka tagit fram stylingtips för två olika tillfällen tillsammans med det exklusiva scarfföretaget Hermine Hold. Detta för att visa hur enkelt det kan vara att höja en outfit med hälp av små medel. Dessutom är vi så sugna på att matcha håraccessoarer (som är hetare än någonsin) tillsammans med klassiska smycken. 

1. ''The Suit''

Den klassiska kostymen blir snabbt glammig och mer "eye-catching" med några enkla knep. Sätt upp håret i en slarvig knut och tillsätt färg med en marinblå silkes-’’scarfette’’ och styla det tillsammans med vår Chloe Collection. 

 

 

Direktlänk till smyckena som används i denna look hittar du här >>

 

2. ''The little black dress''

Med den klassiska och tidlösa "lilla svarta" kan det aldrig bli fel. Till denna outfit kan du verkligen låta detaljerna få uppmärksamhet. Vi vill styla klänningen tillsammans med Alexandra Crystal Rocks som är gjorda av krossade Swarovskikristaller. Låt håret vara uppsatt i en låg knut med en svart scrunchie. 

När du bär stora örhängen vill du låta dem vara i fokus, men då kan du istället med fördel ha på dig en stor ring som blir pricken över i:et!

 

Direktlänk till smyckena som används i denna look hittar du här >>

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla