Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

Förvandla höstdepp till höstpepp med fem enkla tips!

Förvandla höstdepp till höstpepp med fem enkla tips!

Efter några månader med sol har nu hösten kommit för att lösa av sommaren, något många välkomnar som "det nya året". Förutom mysiga tekvällar med vänner i stora, stickade kashmir-tröjor är den smygande kylan och mörkret ett faktum. Vi kan inte påverka klimatet, men med rätt inställning kan vi i stor utsträckning påverka vårt välmående. Nedan listar vi därför fem vassa tips för hur du kan kickstarta hösten på bästa sätt! 

Step 1: skriv ner dina mål

Fundera över vad du vill lyckas med denna höst och skriv ner det i detalj i ett anteckningsblock. Kanske är det att få till en morgonrutin som du trivs med eller att bli bättre på att prioritera dig själv? Försök även att formulera en slags action-plan som stegvis guidar dig till hur du når målet. Till exempel, för att bli bättre på att prioritera dig själv måste du avsätta tid för att göra sånt som du gillar. Kanske ha en stående dag i veckan där du yogar, beställer take-out och lägger en ansiktsmask?


Step 2: frossa i vitaminer och mineraler

Låt hösten 2020 bli startskottet för nya hälsosamma vanor som din kropp mår bra av! För att hålla sig pigg och frisk under höst/vinter halvåret är det viktigt att få i sig alla näringsämnen, vitaminer och mineraler som kroppen törstar efter. De fyra viktigaste vitaminerna att förse kroppen med under dessa månader är: A-vitamin, B -vitamin, C-vitamin och D-vitamin (vår bästa vän när solens strålar är ett minne blott).


Step 3: investera i lyxiga doftljus

I höst vill vi höja mysfaktorn till max! Därför är det en perfekt idé att investera i lyxiga doftljus att njuta av under de kommande månaderna, som till exempel dessa från Voluspa > . Nu återstår det bara att bädda ner dig i soffan tillsammans med en riktigt bra bok och kanske en rykande kopp té, perfekt guldkant på vardagen! 


Step 4: bortprioritera inte träningen (även om det känns lockande!) 

Vi vet alla hur det känns, klockan ringer 06 och gym-passet man signade upp sig för under gårdagen känns helt plötsligt inte alls som en lika bra idé. Men försök att tänka bort dem tankarna, fysisk aktivitet är exakt det våra kroppar behöver för att få energi till allt som skall hinnas med under dagen! Även om morgonens bodypump-pass kan kännas lite övermäktigt så ge dig ut på en härlig morgonpromenad med din favorit-podd i lurarna. Nu sitter ribban högt för resten av dagen, vi lovar. 


Step 5: rensa garderoben som Carrie i "Sex and the City"

Det här är en så rolig idé som vi hittade på Pinterest för några veckor sedan! Att rensa garderoben är generellt en ganska tråkig aktivitet, men med dessa knep förvandlas den till en fantastiskt rolig och oförglömlig kväll! Börja med att lägga en flaska bubbel på kylning för att sedan bjuda över dina vänner hem till din säng eller soffa. Sätt på dig plagg för plagg medan du mannekängar framför dina väninnor som sedan röstar och avgör vad som får stanna kvar i din garderob (och vad som ska skänkas bort!).


Bilderna i artikeln är tagna från Pinterest.

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla