Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

Häng med "behind the scenes" på höstens kampanjfotografering

Häng med "behind the scenes" på höstens kampanjfotograferingI juni var det dags för höstens stora kampanjfotografering. Denna gången bestämde vi oss för att fotografera i en fotostudio belägen i vackra köpenhamn. 

Vi fotograferade i en studio som heter TheLab och det var en stor lokal med stora fönster för att få in så mycket dagsljus som möjligt. 

På plats var vi (för första gången) ett lite mindre team än vanligt bestående av grymma fotografen Fanny Nilsson (som även fotograferade resort kollektionen), modellen Myrtille som flög in från Paris, Lucia från Björn Axén som tog hand om hår- och make, Angelica som är marknadschef och såklart designern och grundaren Caroline Svedbom.  

Lucia "in action" när hon skapar magi. Hon är fantastiskt duktig på att ändra looks under ett pressat tidsschema. 

Här fotograferas vår nya fantastiska Baguette Collection som består av örhängen, armband, halsband och ring i fyra färger: Crystal, Golden Shadow, Emerald och Violet. Vi är helt kära i serien och det känns roligt med en helt ny design i form av den Baguetteslipade Swarovskikristallen.  

Lucia bättrar på make-upen när vi fotograferar höstens nya Iris Earcuffs. Den kan bäras på två sätt, antingen hängandes nedåt eller upp längs med örat med hjälp av en extra "clip". 

Efter en intensiv dag var det dags att packa ihop och resa hem till Sverige igen, nöjda med dagen. Resultatet kan ni hitta på vår hemsida och i sociala kanaler under hösten. 

Kollektionen kan ni shoppa från 15:e augusti! 

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla