Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

Hitta julstämningen med våra 8 bästa knep

Hitta julstämningen med våra 8 bästa knep

Julafton närmar sig med stormsteg och en tidigare favorithögtid för många, fylld med socialt umgänge och kalas, kommer behöva att se annorlunda ut i år. Även om det är viktigt att vi håller oss hemma och beaktar restriktionerna ska denna pandemi minsann inte få dra ner våran julanda - det känns nästintill ännu viktigare att slå på stort just i år. Efter en tid som präglats av ovisshet och sorg förstår vi att det kan vara svårt att komma in i den härliga julstämningen, just därför delar vi nu med oss av våra 8 bästa tips på hur du gör julen 2020 värd att minnas!

Mini Drop Bracelet / Scarlet >>, Mini Drop Bracelet / Crystal >>, Eya Bracelet / Scarlet >>, Mini Drop Ring / Scarlet >>

1. Skriv en julhälsning till någon du bryr dig om

Vad höjer julstämningen mer än en gullig julhälsning till någon du tycker om? I dessa tider när många firar julafton på olika håll kan det vara extra uppskattat med en sådan gest. Köp ett fint julkort och skriv några snälla rader så har du med all säkerhet bidragit till att någons jul blev lite bättre. Det finns även moderna julkort som skickas elektroniskt för dem som önskar, dessa hittar du här >>.

2. Låt julmusiken gå på repeat

Även om du har tröttnat på "All I want for christmas is you" och andra sönderspelade julsånger är julmusiken ETT MÅSTE för att komma i stämningen. För att få lite variation kan du lyssna på färdiga jul-spellistor på Spotify, som exempelvis denna >>.

Bilderna är lånade från Pinterest. 

3. Fyll ditt hem med julens alla dofter 

Dofter är A och O när det kommer till att skapa julstämning. Utan doften av gran, glögg, saffran och pepparkakor kan det vara svårt att komma i rätt julanda. Fyll därför hemmet med goda kaneldoftande ljus, nejlikoapelsiner och eteriska oljor så kan vi lova dig att du är en bra bit på vägen mot en julig atmosfär. Ett hett tips är även att fylla en kastrull med vatten och koka upp kanelstänger, nejlikor och apelsin och låta den söta doften sprida sig, ett riktigt husmorsknep!

4. Unna dig själv en riktigt fin julklapp

Glöm för all del inte bort att unna dig själv en julklapp mitt i all julhandling till nära och kära. Om det är något år man förtjänar en extra fin klapp så måste det väl ändå vara i år? Det glittriga armbandet som du har suktat efter är det alltså hög tid att införskaffa nu! 

Alexa Cocktail Ring / Fuchsia >>, Mini Drop Necklace / Fuchsia >>, Mini Drop Bracelet / Fuchsia, Eya Stretch Bracelet / Scarlet >>

5. Ljuvliga julbaksrecept 

Gå loss i köket och fixa godaste julgodiset till fikat! Detta recept på fudge med glögg och polkagris kan vi varmt rekommendera för en smaskig jul, klicka här för att komma till receptet >>. 

6. Håll inte tillbaka med julpyntet - more is more!

Nu för tiden när vi spenderar större delen av vår tid hemma är det ett perfekt tillfälle att satsa extra på julpyntet! Vi tänker oss ljusslingor, tomtar, fina ljusstakar, julblommor osv i mängder, "more is more" är mentaliteten i år. Att göra egna juldekorationer kan vara ett roligt pysseltips, klicka här för att få inspiration >>

7. Satsa helhjärtat på paketinslagning

Vem älskar inte att få fina paket som någon har lagt ner tid på att slå in? Ett perfekt tips för att komma i julstämning är därför att lägga lite extra krut på paketinslagningen. Köp hem fint omslagspapper, rosetter, etiketter och annat som kommer få dina paket att glänsa under granen! Här är en guide till hur du lyckas med vackra paket! >>.

8. Julfilmerna som tål att kollas på igen

December-kvällar är till för julfilmer i soffan med en stor kopp te och varma lussebullar. Klassiker vi aldrig kommer att tröttna på är bland annat "The Holiday" och "Love Actually" (hur kan dem vara lika bra för tjugosjunde gången?!). En annan julfilm som vi utlovar bjuder på många skratt är "Office Christmas Party" - ett måste att se!

Bilden är lånad från Pinterest.

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla