Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

Intervju: Mode- och PR-drottningen Josefine Rudenstam

Intervju: Mode- och PR-drottningen Josefine Rudenstam

Har du någonsin funderat över vad som krävs för att kamma hem ett toppjobb i modebranschen? Vi har svaret! Stockholms PR-tjej Josefine Rudenstam, PR chef för både Seezona och Aéryne, ger oss ett smakprov på den spännande branschen. Läs vidare för att bli inspirerad!

Innan vi djupdyker bland karriärtips och höstpepp, berätta lite kort om dig själv!
Absolut! Jag är en småstadstjej i mina bästa år, (30 är det nya 20, eller hur?) Som älskar att spendera tid med människor jag älskar, resa, träna och äta mat. Väldigt passionerad för allt jag tar mig an, så jobb och privatliv går lite hand i hand. Men det blir lätt så i denna bransch.

Hur ser din morgonrutin ut?
Startar varje morgon mellan 05-06, med en podcast i öronen promenerandes till träning. För mig den bästa starten på dagen att fylla kroppen med endorfiner och energi som bär mig igenom dagen! Är tidigt på kontoret (pre-pandemi tider) & hinner få en kopp kaffe och skrolla igenom mailen för att prioritera dagen innan kollegorna kommer in.
Du arbetar just nu som global PR chef för både Seezona och Aéryne – vad är det absolut roligaste med ditt jobb?
Det roligaste med mitt jobb är att ingen dag är den andra lik och att jag hela tiden får träffa fantastiskt drivna människor som aldrig slutar att inspirera mig. 
Hur väcktes ditt intresse för mode och PR?
Mode har varit med mig sen barnsben då jag kunde ägna timtal åt mina dockors garderober. PR delen är något som fallit sig naturligt då jag är väldigt social och älskar att hitta nya synergier och kontakter. Jag hade egentligen inte som mål att jobba inom PR & modebranschen utan hamnade där genom att följa magkänslan när jag ställdes inför diverse val i livet. När jag flyttade till Stockholm för 11 år sen ville jag bli konstnär.
Vem är din största stilinspiration?
Min största stilinspiration är min mamma och farmor. När jag går igenom gamla foton får jag alltid samma ångest över att de varit för duktiga med att rensa ur sina garderober. Rensa inte för mycket! Spara dina absoluta favoriter.
Dina 3 bästa karriärtips?
Jobba hårt, hjälp andra och ha tålamod.
Beskriv en perfekt höstdag – vad hittar du på?
Åh en ledig perfekt höstdag spenderar jag dagen med träning, promenad i höstsolen, en mysig lunch och fika med vänner eller familj!

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla