Gå vidare till innehåll
Leverans inom 2-5 arbetsdagar. Fri frakt för ordrar över 495 kr.
Leverans inom 2-5 arbetsdagar. Fri frakt för ordrar över 495 kr.
CS WORLD Intervju

Lär känna Angelica, vår marknad- och E-handelsansvarig

Lär känna Angelica, vår marknad- och E-handelsansvarig

Vilka är teamet bakom Caroline Svedbom och hur är det egentligen att jobba hos oss? Den här veckan har vi intervjuat vår fantastiska Angelica, kontorets kreativa marknadsproffs!

Hej Angelica! Berätta lite om dig själv och vad du gör på Caroline Svedbom?

Hej! Angelica heter jag och bor i Stockholm tillsammans med min fästman och 4-åriga son. På Caroline Svedbom ansvarar jag för vår Marknadsföring och E-handel och jobbar även operativt med detta vilket betyder att jag både sitter med det strategiska men gör även mycket av materialet själv. 

Hur kan en vanlig arbetsdag se ut för dig?

Åh det är så varierande - vilket gör det så roligt. Ena dagen kan jag sitta med budget- och marknadsplanering för att andra dagen ha full action under en kampanjfotografering. Tredje dagen kan jag fota inspirationsbilder till vår Instagram, ibland själv få slänga på mig smycken och bli fotad, kanske klippa ihop en film inför en lansering eller sitta med administrativt jobb som att ladda upp produkter på hemsidan. Ingen dag är den andra lik. 

Bilder från New York hösten 2019 när jag fotade och filmade backstage när CATWALK spelades in. Här kan ni se hur det såg ut >>


3 saker ingen på kontoret vet om dig!

Jag tror inte att någon på kontoret vet att…

1. Jag har jobbat som volontär på en grundskola i en fattig by i norra Thailand

2. Jag har tränat och tävlat på elitnivå i Cheerleading

3. När jag gick i högstadiet medverkade jag i 20 avsnitt av ett barnprogram som gick på SVTJag fotar många inspirationsbilder till vår instagram. Bilden till höger är en av mina favoriter och är tagen i soluppgången på Mykonos under vår Kickoff 2018.


Varför har du valt att jobba på Caroline Svedbom? 


För att det är så spännande att vara med och utveckla ett svenskt startup företag i ”familjeanda” med fantastiskt roliga produkter - smycken! Vi är ett härligt team på Caroline Svedbom som utvecklas tillsammans. Eftersom vi växer organiskt medför det att man får utvecklas inom många olika områden. Utöver ens egna arbetsuppgifter hjälps vi åt där det behövs, till exempel hjälptes vi alla åt att packa online-beställningar under Black Friday.  

Om du inte jobbade som ansvarig för Marknadsföringen & E-handeln, vad skulle du då göra?

Jag har bakgrund från att ha jobbat som Art Director på reklambyrå och även drivit en matblogg och gjort recept för tidningar - då jag älskar att vara kreativ - så skulle jag förmodligen jobba med foto / bilder. 


Bilder från en rolig kampanjfotografering i Köpenhamn 2019


Vad är det bästa med ditt jobb?  

Att ingen dag är den andra lik. Älskar variationen och att kunna vara med och påverka utvecklingen. Då vi är ett relativt litet företag fortfarande, kan man prova mycket och direkt se vad som fungerar och inte.  

Din största passion i livet?  

Detta kanske låter klyschigt men jag känner att jobbar med min passion - att få vara kreativ. Det är inte ofta jag känner att jag ”måste gå till jobbet” på morgnarna utan jag gör någonting som jag verkligen älskar. Jag är väldigt tacksam över att få känna så!  

Vilket är ditt favoritsmycke från kollektionerna?  

Får man bara välja ett? Är ju helt omöjligt! En favorit sedan länge är Angie Earrings / Rainbow Combo som jag bar nästan hela förra sommaren. Mina favoriter från höstens kollektion är Stella Earrings / Crystal som jag burit i princip varje dag sedan de lanserades - de passar ju till allt! En tredje favorit är Baguette Bracelets, så snygga! Sedan har jag spanat in ett fantastiskt snyggt halsbands-set vi släpper i början av mars som jag knappt kan vänta med att få bära.


Följ på instagram @angelicaeldh 


Föregående artikel 10 småsaker du kan göra för ett lyckligare år
Nästa artikel 6 saker du kan göra för att få en bra start på det nya året

Lämna en kommentar

Kommentaren måste bli godkänd innan den publiceras

* Fälten som måste fyllas i

Liknande artiklar