Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

Lär känna Douglas, vår Sales Coordinator

Lär känna Douglas, vår Sales Coordinator

Vilka är teamet bakom Caroline Svedbom och hur är det egentligen att jobba hos oss? Den här veckan har vi intervjuat charmiga Douglas, kontorets självutnämnda DJ och Sales Coordinator.

Hej Douglas! Berätta lite om dig själv och vad du gör på Caroline Svedbom?

Hejsan! Douglas heter jag och är 20 år gammal och bor i Stockholm. Min uppgift på företaget är att assistera i säljteamet tillsammans med mina kollegor Carina, Mia och Tina. På Caroline Svedbom ansvarar jag över den dagliga kontakten med våra återförsäljare runt om i landet samt orderhanteringen av dessa. Jag finns även tillgänglig som kontaktperson till dessa och därför blir det således en hel del telefonsamtal under dagens gång. Utöver det agerar jag också DJ åt kontoret och förser mina kollegor med härlig musik under arbetsdagen, en arbetsuppgift jag tar mig an på största allvar.

Hur kan en vanlig arbetsdag se ut för dig?

Dagen brukar börja med att jag slår mig ner vid datorn och går igenom alla ordrar och mail som kommit in under kvällen/natten. Då jag fortfarande inte lärt mig att dricka kaffe blir det oftast ett stort glas vatten på morgonkvisten. Min strategi är att beta av det som kräver mest fokus av mig under morgonen eftersom det är under dessa timmar jag känner mig som mest kreativ. Det kan innebära allt ifrån att plocka ordrar från lagret till att hjälpa till med något praktiskt här på kontoret. Vid lunchtid brukar jag alltid se till att komma ut och röra på mig för att samla lite extra energi till eftermiddagen! 

3 saker ingen på kontoret vet om dig!

Jag tror ingen på kontoret vet att jag...

1. Vann en kocktävling i skolan när jag var mindre

2. Är en av sex (!) bröder i min familj

3. Släppt en egen låt på Spotify

Varför har du valt att jobba på Caroline Svedbom?

Oj det finns många anledningar till det! En av dem är att det är folks uppskattning av varumärket vilket verkligen motiverar mig till att jobba hårt. En annan är de ständiga utmaningarna som gör att jag samlar på mig mycket kunskap, något jag är väldigt tacksam över. 

En av Douglas största passioner i livet är musiken.

Om du inte jobbade som Sales Coordinator, vad skulle du då göra?

Hmm, om jag inte hade jobbat på Caroline Svedbom hade jag testat på livet utomlands! Det som lockar allra mest är värmen som kommer med ett tropiskt klimat... Spanien hade definitivt varit ett alternativ på listan. 

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det bästa med mitt jobb är nog att få se att vi växer, både som team och som varumärke. Jag brukar tänka tillbaka på den dagen jag började här och se hur mycket som förändrats och förbättrats, både internt och externt. Arbetsmiljön är också väldigt behaglig tack vare alla fantastiska kollegor. Vi alla tar jobbet på stort allvar samtidigt som vi har väldigt roligt tillsammans.

Din största passion i livet?

Det måste vara musiken! Den motiverar mig dagligen och har påverkat mig på alla möjliga sätt. Jag producerar musik själv och tycker det är väldigt fascinerade hur musiken kan ha ett sånt stort inflytande på människor. 

Vilket är ditt favoritsmycke från kollektionerna?

Hmm den måste jag fundera lite på haha! Angie Earrings tycker jag är väldigt snygga och unika. Eller mitt egna herrarmband som jag designat tillsammans med Caroline, det bär jag varje dag utan undantag. 

Klicka här för att komma till Douglas favoriter, Angie Earrings >>

 

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla