Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

Lär känna Mia, en av våra fantastiska säljare

Lär känna Mia, en av våra fantastiska säljare

Vilka är teamet bakom Caroline Svedbom och hur är det egentligen att jobba hos oss? Den här veckan har vi intervjuat vår underbara säljare Mia, kontorets solstråle som sprider energi och glädje vart hon än går!

Mia (till vänster) och Tina, våra två grymma säljare. Och till höger vår sötaste extra-kollega Stella på besök i vår butik i Sturegallerian.

Hej Mia! Berätta lite om dig själv och vad du gör på Caroline Svedbom?

Hej! Mia heter jag och bor i Bromma tillsammans med min sambo Fredrik och vår hund Stella, en supergullig staffordshire bullterrier. Jag är mamma till 2 fantastiska barn, Daniel som är 28 år respektive Sofia som är 25 år. Som tur är bor båda två nära oss vilket gör att vi umgås ofta och gärna alla tillsammans. Jag har även lyckan att vara bonusmamma till fyra fantastiska barn som bor på Gotland… På Caroline Svedbom jobbar jag som resande säljare, där jag ansvarar för våra återförsäljare från Norrköping till Kalix i norr! 

Hur kan en vanlig arbetsdag se ut för dig?

Mina arbetsdagar kan variera mycket från dag till dag, något jag trivs väldigt bra med! Jag börjar vanligtvis vid klockan 8 med att läsa igenom inkommande mail. Lite beroende på resväg sätter jag mig sedan i bilen runt 9, eftersom butikerna (våra återförsäljare) öppnar vid 10. Mitt jobb innehåller en fantastiskt rolig blandning med allt ifrån bokade kundbesök, administrativt jobb framför datorn och en hel del tid på resande fot! 

3 saker ingen på kontoret vet om dig!

Jag tror inte att någon på kontoret vet att…

  1. Jag har tagit dykcertifikat och gjort massor av spännande dyk med min son i Thailand, där vi sett både stora sköldpaddor och hajar på nära håll
  2. Jag har jobbat på en låg- och mellanstadieskola när barnen var små
  3. Jag har grönt kort i golf. Inte varit aktiv på flera år, men tanken är att snart ta upp den karriären igen!

Varför har du valt att jobba på Caroline Svedbom?

Jag träffade Caroline för första gången på Gotland och vi fattade direkt tycke för varandra. Vid den tidpunkten jobbade jag i en modebutik som sålde bland annat Caroline Svedbom smycken. Jag har alltid älskat varumärket och när Caroline erbjud mig jobb kändes det självklart att tacka ja!

Mia och Caroline.

Om du inte jobbade som Sales Representative, vad skulle du då göra?

Eftersom jag älskar och brinner för modebranschen så hade det säkerligen varit någonting inom det. Kanske hade jag jobbat som inköpare för kläder och accessoarer? 

Vad är det bästa med ditt jobb?

Oj vart ska jag börja! Det absolut bästa med mitt jobb är GLÄDJEN som varumärket medför. Känslan av att få besöka våra älskade kunder och dom nästan hoppar av iver över att få se den nya kollektionen - den är oslagbar. Det fantastiska engagemang och bemötande jag får uppleva när jag är ute på mina kundbesök gör en lycklig i själen. Min sambo brukar säga att jag smittar av min glädje och energi i hemmet efter en arbetsdag, och det är verkligen våra kunders förtjänst. Så otroligt tacksam och stolt över att få representera våra smycken.

Din största passion i livet?

Min största passion i livet är min fantastiska familj, att få umgås allihopa tillsammans - det är lycka för mig! Sedan har jag turen att få jobba med min hobby som även det är en passion för mig. Jag älskar att möta nya människor och tack vare Caroline Svedbom får jag göra det varje dag.

Vilket är ditt favoritsmycke från kollektionerna?

Det här måste vara den svåraste frågan haha… Jag älskar allt men en stor favorit som jag bär varje dag är Gia Stretch Bracelet. Det armbandet är så lätt att matcha till allt och även superfint att styla tillsammans med fler armband. Sedan ligger även Stella kollektionen varmt om hjärtat, speciellt Stella Earrings och Stella Ring. Jag tycker även om att bära stora ringar, som bland annat Carolina Ring eller Perfect Drop Ring. Nej det är helt omöjligt att bara välja ett smycke! Jag har så många favoriter och blir lycklig av att bära dessa vackra kreationer varje dag.

Stella Earrings / Rainbow Combo >>, Gia Stretch Bracelet / Pearl, Mini Drop Bracelet / Light Peach >>

 

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla