Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

Måndagsinspiration: Så startar du veckan på bästa sätt

Måndagsinspiration: Så startar du veckan på bästa sätt

Det är måndag morgon och du har precis snoozat dig igenom första mötet på kontoret. Efter att ha sänkt dagens första kopp kaffe, av totalt ett tiotal, slänger du på dig första bästa outfiten som ligger slängd över fåtöljen. Att skjortan egentligen är i desperat behov av en strykning lyckas du på något sätt bortse ifrån. En fantastisk start på veckan känns helt plötsligt väldigt långt borta och medan du rusar mot bussen, som du hoppas ska synka din sena ankomst, lovar du dig själv att detta är den sista gången du startade veckan i totalt kaos.

Vi alla har varit där men LUGN! Vi på Caroline Svedbom har samlat ihop våra allra vassaste tips för hur du ska starta veckan på bästa möjliga, harmoniska sätt.

Mini Drop Bracelet / Crystal >>

1. Planering är nyckeln till allt. Förbered så mycket du bara kan på söndagskvällen och du kommer genast få bättre förutsättningar för en bra start på veckan. Ett gynnsamt tips är att välja ut morgondagens kläder kvällen innan, detta kommer också spara dig synen av halva garderoben på golvet som ett resultat av den klassiska klädpaniken. Ja, vi vet hur det känns.

2. Ställ klockan en halvtimme tidigare innan du egentligen behöver gå upp. Detta gör att du kan snooza med gott samvete och få känslan av att kunna ligga och dra dig lite - vem älskar inte den lyxen? Kom ihåg att hoppa i säng i tid så att du får dina 7-8 timmars skönhetssömn som du behöver för att må bra och orka vara ditt bästa jag!

3. Starta veckan med en god, hälsosam frukost. Det är lätt att hoppa över dagens viktigaste måltid när stressen är ett faktum men sänk istället dina ambitioner om ett nybakad bröd och uppskurna färska frukter, lyxfrukosten kan man ju faktiskt spara till helgen... Tips på goda och nyttiga frukostar som dessutom inte är så tidskrävande är: Bananpannkakor, omelett, yoghurt och granola, havregrynsgröt (toppa med kardemumma och kanel - mums!)

Gia Stretch Bracelet / Pearl, Petite Bracelet / Pearl >>

4. Lyssna på en riktigt rolig podd! Ett av våra absolut bästa tips som får vem som helst att komma i stämning. Njut av en podd medan du gör dig ordning på morgonen eller varför inte på bussen påväg till jobbet? Det är som att ta sällskap av två kompisar. En av våra favoritpoddar är "Embrace her" som är en kvinnlig entreprenörskaps podd av Ellinor Löfgren och Sanja Tegeltija - mer sånt tack!

5. Kläm in någon form av motion. Kicka igång veckan med ett träningspass! Träning ska vara roligt och någonting du unnar din kropp, välj därför precis det du är sugen på. Oavsett om det är att riva av ett svettigt bodypump pass på gymmet eller en powerwalk med din bästa vännina så kommer endorfinerna att flöda.

Bilden till vänster är tagen från Pinterest.

6. Laga en lyxig måndagsmiddag! Glöm allt som har med tråkiga fryslådor att göra. Det är så enkelt att piffa upp måndagen med en riktig god, hemlagat middag! Lägg lite extra krut på att hitta ett gott recept som du aldrig har testat förut. Vi slår gärna ett slag för kulinariska zucchini- och fetaostbiffar tillsammans en riktigt god yoghurtsås - MUMS! Receptet hittar du här. Plus i kanten att du dessutom får lyxiga matlådor att ta med till jobbet som lunch nästa dag.

 

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla