Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

Lär känna Iris, vår Supply Chain Coordinator

Lär känna Iris, vår Supply Chain Coordinator

Vilka är teamet bakom Caroline Svedbom och hur är det egentligen att jobba hos oss? Den här veckan har vi intervjuat fantastiska Iris, vår salsadansande Supply Chain Coordinator.

Hej Iris! Berätta lite om dig själv och vad du gör på Caroline Svedbom?

Hejsan! Jag är 29 år gammal och kommer ursprungligen från El Salvador, i Centralamerika. Tidigare har jag bott i Borås i fyra år där jag pluggade textil- och produktutveckling. Under dessa år hann jag även checka av ekonomistudier i Madrid, en helt fantastisk upplevelse! Idag arbetar jag som "Supply Chain Coordinator" här på Caroline Svedbom, där min primära arbetsuppgift är att ansvara över in- och utflödet av varor i lager samt köpa in produkter till vår webbshop och återförsäljare. Jag har även hand om all kommunikation mellan fabriken och kontoret, för att hela tiden se till att vi ligger i fas. Därför är det alltid jag som först får reda på eventuella förseningar och liknande...

Hur kan en vanlig arbetsdag se ut för dig?

Det varierar helt från dag till dag! Varje morgon börjar jag med att beta av mailkorgen, det ger mig en bra överblick över vad jag måste lägga mest fokus på under dagen. Sedan kollar jag över all statistik, bland annat hur mycket vi har sålt för att sedan avgöra hur mycket vi bör beställa in. Runt 12-tiden säger oftast magen ifrån och det är dags för lunch. Mat råkar vara en stor passion i mitt liv så det är oftast något hemlagat som jag förberett från kvällen innan. Utöver lunchen är jag supernoga med mina mellanmål, både på förmiddagen och under eftermiddagen ser jag till att knapra i mig något gott. 

3 saker ingen på kontoret vet om dig!

Hehe det här kan bli spännande! Jag tror ingen på kontoret vet att jag...

1. Är utbildad simlärare

2. Varit med och dansat i salsa-VM

3. Är en riktig jäkel på att sy! Just nu syr jag mycket barnkläder åt min brorsdotter 

Varför har du valt att jobba på Caroline Svedbom?

Jag har alltid älskat smycken! Innan jag började här jobbade jag som säljare på Åhlens smyckeavdelning. Där sålde jag faktiskt varumärket Caroline Svedbom, och det var även i samband med det som jag fick upp ögonen för detta fantastiska företag. Det känns verkligen som om jag har hamnat helrätt, vilket jag är så tacksam över.

Om du inte jobbade som Supply Chain Coordinator, vad skulle du då göra?

Hmm oj vad svårt! Om det måste vara inom samma företag hade jag mer än gärna suttit med i designteamet tillsammans med Caroline. Eftersom jag älskar att vara kreativ hade det varit så kul att vara mer delaktig i produktutvecklingen av nya modeller och kollektioner. Annars hade jag kunnat bli polis eftersom jag älskar att jobba med människor. Att vara kvinna och invandrare i den branschen skulle jag tycka vara häftigt. 

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det absolut bästa med mitt jobb är variationen, jag sitter aldrig med samma uppgifter hela tiden. Sedan det magiska teamet som jag arbetar med förstås. Tack vare den fantastiska atmosfären här på kontoret är det alltid kul att komma in på morgonen.

Din största passion i livet?

Dansen är min största passion i livet och salsa har en särskild plats i mitt hjärta. Jag började dansa för ungefär 6 år sedan, när jag var 22 år gammal, och började sedan tävla när jag var 24. Det jag älskar med dansen är att man kan gå upp på scenen och vara precis den man vill vara. Jag är också uppvuxen med den typen av musik så därför känns det väldigt "hemma" för mig. 

Vilket är ditt favoritsmycke från kollektionerna?

Det måste nog vara Iris Earcuffs som roligt nog är döpta efter mig. Annars är mitt go-to-smycke en Perfect Drop Ring i färgen Bermuda Blue, den bär jag nästan varje dag.  

Klicka här för att spana in Iris Earcuffs >>

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla