Gå vidare till innehåll
Leverans inom 2-5 arbetsdagar. Fri frakt för ordrar över 495 kr.
Leverans inom 2-5 arbetsdagar. Fri frakt för ordrar över 495 kr.
Wellness

Så gör du 2020 till ditt drömår!

Så gör du 2020 till ditt drömår!

Ett nytt decennium ligger framför oss och vi är alla lika förväntansfulla på vad 2020 har att erbjuda. Det är 365 blanka sidor och du har möjlighet att fylla dom med precis vad du vill. Kan detta bli året du möter den stora kärleken? Eller året du satsar på din karriär? Oavsett vad så har vi dem bästa tipsen för att du ska göra 2020 till ditt bästa år någonsin!

Classic Rope Bracelet / Astral Pink >>

Sätt upp tydliga mål

... och skriv ner dom i en fin anteckningsbok! Ingenting händer av en slump. Stora uppfinningar blev inte verklighet av att folk dagdrömde, pysslade lite eller väntade på att någon skulle ta tag i saker och ting. För att åstadkomma det du vill i livet är det därför viktigt att du skriver ner, reflekterar, agerar och följer upp. Make it happen!

Hitta lyckan inifrån 

Hur klyschigt det än må låta så kan vi aldrig upprepa detta för många gånger. Ingen annan än DU är ansvarig för din egen lycka och framgång. Det är dags att sluta skylla vår olycka på yttre omständigheter och istället inse att lycka alltid utgår från oss själva. Med detta i tankarna är du en bra bit på vägen mot att bli den bästa versionen av dig själv. 

The power of the mind

"Du blir vad du tänker" är ett uttryck som du säkert hört förut och det kunde inte vara mer aktuellt inför det nya året. Det finns nämligen ingenting så kraftfullt som tankarnas effekt på vårt välmående. Om du är bekant med attraktionslagen så är du väl medveten om att det du lägger energi och uppmärksamhet på, kommer tillbaka till dig. Positive income ---> Positive outcome. Ett riktigt bra boktips som handlar om just detta är "The Secret" skriven av Rhonda Byrne.

Classic Drop Rings >>

 Låt 2020 bli hälsans år

... och dumpa osunda dieter en gång för alla. Att må bra på både in- och utsidan är en förutsättning för att du ska kunna vara ditt bästa jag. Testa dig fram bland alla möjliga olika träningsformer för att hitta något som passar just dig. Sluta tänk träning som något kroppsfixerad, och träna istället för att du vill unna din kropp att må bra.

Börja prata med främlingar 

Forskning visar att det gör oss gladare att prata med främlingar men som många andra kanske du direkt ställer dig frågan ”Hur ska jag inleda en konversation med en främmande person utan att personen ska tro att jag är galen?”. Vårt bästa tips är att ställa enkla frågor som personen redan kan svaret på. Helst ska frågan beröra ett ämne som personen ifråga gillar. Så om du ser någon bära på en kaffekopp - fråga om kaffe!

Planera in egentid

Relationen till dig själv är den viktigaste du har, så ta vara på den. Låt 2020 bli året du du värdesätter och uppskattar egentid. Planera in några timmar i veckan då du gör precis det du känner för. Det kan vara att läsa en bok, unna dig en manikyr eller riva av ett svettigt träningspass. Huvudsaken är att det ska vara någonting du mår bra och blir glad av. 

Iris Earcuffs >>, Mini Drop Bracelet / Fuchsia >>

Rensa dina Instagram followers

Ta dig tiden och gå igenom vilka människor du följer på Instagram. Är det någon som ger dig dåliga vibes när hens bilder dyker upp i ditt flöde? Avfölj! En unfollow behöver inte vara dramatisk och personlig utan handlar helt enkelt om att du enbart ska följa konton som inspirerar dig. Missa inte vår artikel där vi tipsar om inspirerande power-kvinnor att följa på Instagram >>.

Gör mer av sånt som ger dig energi

Vad får du energi av? Och vad tar energi från dig? Dessa frågor är väl värda att reflektera över för ett sunt välmående. När du identifierat dina energikällor är det dags att fylla vardagen med mer av detta. Det kan vara allt ifrån att umgås med dina bästa vänner till att låta kreativiteten flöda med papper och pensel. Ta dig tiden att fundera över när du känner dig som allra mest levande och fyll din vardag med mer sånt!

 

Föregående artikel 4 olika sätt att fira Valentines Day

Lämna en kommentar

Kommentaren måste bli godkänd innan den publiceras

* Fälten som måste fyllas i

Liknande artiklar