Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

Så stylar du resort kollektionen i sommar

Så stylar du resort kollektionen i sommar

Hej snäckor, medaljonger och glittrande kristaller! I sommar vill vi styla resort kollektionen till solkysst hy och saltsprayat hår. Vi har samlat de viktigaste accessesoarerna som garanterat ger din sommarlook ett lyft. Läs vidare för att hitta inspiration från våra bästsäljande favoriter!

Med inspiration från havets botten är Sea Star Drop Earrings och våra klassiska Shell Bracelets solklara val i sommar. Dessutom ursnygga att matcha tillsammans! Välj mellan färgerna "Crystal" och "Ocean Blue Delite" på örhängena. 

Must-haves för sommarens varma dagar, våran ljuvliga Sea Star Collection! Ett stilsäkert kort att bära tillsammans som ett set till sommarklänningen. Ingen är förvånad över att dessa tre varit överst på topplistan sen lanseringen. 

Vackra Anna Mavridis satsar på en "layered look" i sommar. Genom att kombinera olika längder och storlekar på halsband ger man ett garanterat stilmedvetet intryck. På bilden bär hon Diamond Chain, Olympia Necklace och Odessa Necklace

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla