Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

Så stylar du säsongens härligaste färg - Smoked Topaz

Så stylar du säsongens härligaste färg - Smoked Topaz

Låt oss presentera höstens nya it-färg som är ett garanterat stilsäkert kort. Den bruna färgen andas lyx, värme och elegans. Därför är det ingen överraskning att Smoked Topaz och olika nyanser av brunt är BIG news den här säsongen - och vi älskar det!

Vi klär oss ofta i helsvart och inte lika ofta i brunt - men hur snyggt är inte det egentligen? Här nedan guidar vi dig genom 3 inspirerande exempel på hur du kan styla säsongens nya färgtrend!

Testa brunt på brunt:

Mini Drop Earrings / Smoked Topaz, Classic Rope Bracelet / Smoked Topaz, Mini Drop Bracelet 

Brunt på brunt? Ja tack! Ett vinnande koncept är att blanda olika nyanser av den bruna fägen. Lika snyggt är det också att matcha sidenklänningen med en stickad tröja - perfekt till höstens kyligare dagar! Dessutom blir kontrasten mellan sidentyget och den stickande tröjan förvånansvärt coolt.

Matcha Smoked Topaz med starka cerise-färger:

Mini Drop Ring / Smoked Topaz

Att rosa är fint tillsammans med brunt är ingen nyhet, men har du testat att kombinera Smoked Topaz med starkare cerisé-färger? Resultatet blir en helt magisk färgkombination! Det mörka, dova och mysiga gifter sig perfekt med det lite skrikiga, mer "poppande" rosa.

Classic Drop Ring / Smoked Topaz, Mini Dione Earrings / Smoked Topaz 

Smoked Topaz + Light Peach = Yes please!

Gia Stretch Bracelet / Light Peach, Mini Drop Bracelet / Smoked Topaz 

Sist men definitivt inte minst vill vi slå ett slag för den ljuvliga kombinationen Light Peach + Smoked Topaz. En lyxigare färgsättning är svår att hitta! Du kan med fördel matcha smyckena med en vit, stor stickad tröja - det behövs inte mer för att vara i hamn. Att gå ton i ton, som i exemplet ovan, med färger som beige, brunt, aprikos etc är ett säkert kort som är svårt att misslyckas med!

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla