Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

Så underhåller du dina relationer under "Social Distance"

Så underhåller du dina relationer under "Social Distance"

Bilder lånade från Pinterest >>

Är du också trött på att sitta hemma i karantän? Saknar du vinkvällarna med tjejgänget eller söndagsbrunchen med familjen? Då har vi samlat dem bästa tipsen för dig! Läs vidare för att ta del av de grymmaste knepen på hur du underhåller dina relationer under ”social distancing”…

Ring dina nära och kära

Lunchdejterna eller fredagsmyset behöver inte vara över! Idag finns det fantastiskt många verktyg som hjälper dig hålla kontakten med vänner och familj. Facebook, Messenger, Skype och FaceTime är bara några utav dom! Varför inte äta frukost med mormor över ett videosamtal? I dessa tider får man lov att vara lite kreativ! Ett tips är att ha som mål att höra av dig till minst två människor i din närhet om dagen och fråga hur dem mår, på så sätt underhåller du dina relationer utan att fysiskt ses.

Bilder lånade från Pinterest >>

Styr upp en virtuell middagsfest

Bjud in tjejgänget på en digital middagsbjudning! Kom överens om ett supergott recept (exempelvis den här magiska grönkålssalladen, som du hittar här >>). Öppna varsin flaska bubbel och skåla in på småtimmarna tillsammans över Skype. Vi testade detta koncept förra veckan och det blev så lyckat! Absolut annorlunda, men är det något som känns normalt i dessa tider? Om några år kommer vi förmodligen se tillbaka på den här tiden och le åt alla knasiga lösningar man kom på för att umgås, utan att fysiskt träffas.

Hemmabio från soffan

Eftersom Filmstaden tillfälligt stängt ner alla biografer, med anledning av smittorisken, kan man nu se alla filmer på streamingsajten "SF Anytime". Hur bra är inte detta?! Nu kan du och dina vänner ha mängder av biokvällar från varsin soffa hemifrån. Skapa ett roligt koncept där ni utvärderar och betygsätter varje film ni ser, kanske hittar ni en ny favorit?

Virtuella museibesök

Har du alltid drömt om att besöka Museé d´Orsay i Paris? Eller varför inte Guggenheim museet i New York? Nu är det möjligt att besöka mängder av olika museum från soffan hemifrån! Google Maps har tillsammans med Arts and Culture tagit fram en tjänst där man kan göra digitala museibesök nu när det mesta är stängt. En innovativ och fantastisk rolig idé tycker vi.


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla