Gå vidare till innehåll
Leverans inom 2-5 arbetsdagar. Fri frakt för ordrar över 495 kr.
Leverans inom 2-5 arbetsdagar. Fri frakt för ordrar över 495 kr.
livsstil

Såhär välkomnar du våren i hemmet

Såhär välkomnar du våren i hemmet

Solens varma strålar har äntligen gjort sin efterlängtade entré i våra liv, och det är vi mycket tacksamma för! Eftersom många av oss fortfarande jobbar på hemmaplan är det extra viktigt att trivas i sitt hem nu när den varma säsongen tar fart. Fortsätt läs för att ta del av fem enkla knep för att göra ditt hem vårfint!

Bilder från Emeli Sindlev >>

Det härligaste med våren är att allt börjar spira och blomma. Ett enkelt sätt att föra in liv och vårkänsla i hemmet är därför att dekorera med färska blommor i dina finaste vaser. Förutom att det är vackert att kolla på, ger det även en ombonad och välkomnande känsla. Skriv upp färgglada, vackra tulpaner på inköpslistan!

Vinterns mustiga soppor byts ut gärna ut mot lättare salladsrecept i takt med att temperaturen stiger. I vår vill vi frossa i säsongens grönsaker, fräscha rotfrukter och mängder av vegetariska rätter. Ett extra slag slår vi för denna fantastiska grönkålssalladen med sötpotatis och chévre, perfekt att avnjutas på balkongen i vårsolen! Recept hittar du här >>

 Äntligen är det dags att packa ner alla varma vinterkläder för att välkomna färgglada blusar och den tunna vårjackan. Att plocka fram vårkläderna är ju bara det ett vårtecken i sig. Passa även på att se över vad som kan säljas, skänkas bort eller kanske bytas ut? Det är ett enkelt sätt att göra plats åt nya favoritplagg!När du ändå är igång med att rensa garderoben kan du ta tag i den stora vårstädningen! Finns det något skönare sätt att inleda säsongen på än ett riktigt rent och fräscht hem? Vi tror inte det. För en riktig vårstädning är det dags att plocka fram städhandskarna, tänk djuprengöring; dammtorka alla ytor, ordentlig städning av alla skåp och tvätta hemmets alla textiler.Flera timmar av dagsljus betyder också att våra fönster behöver få sig en rejäl putsning. Detta är extra viktigt om du bor i lägenhet eller hus i stan då det samlas mycket smuts från avgaser på fönsterna. Att vakna upp till solens strålar som lyser genom nytvättade fönster är en fantastisk känsla som är värd varenda minut av städning! Passa även på att vädra ut hemmet ordentligt under dessa ljumma dagar.

Föregående artikel Vi släpper vår första bröllopskollektion
Nästa artikel Meditation för nybörjare - 5 enkla tips för att komma igång

Lämna en kommentar

Kommentaren måste bli godkänd innan den publiceras

* Fälten som måste fyllas i

Liknande artiklar