Gå vidare till innehåll
Leverans inom 2-5 arbetsdagar. Fri frakt för ordrar över 495 kr.
Leverans inom 2-5 arbetsdagar. Fri frakt för ordrar över 495 kr.
CS WORLD

Smyckestillverkningen från verkstaden i Grekland

Smyckestillverkningen från verkstaden i Grekland

I verkstaden som ligger belägen i soliga Athen jobbar vårt fantastiska grekiska team med tillverkningen av alla smycken i de olika kollektionerna. Allt ifrån våra klassiska Stud Earrings till maffiga statement halsband tillverkas för hand av våra duktiga smyckeskreatörer med fingertoppskänsla. Läs vidare för att ta del av behind-the-scenes-material från den spännande processen!

Alla våra smycken är gjorda av selektivt utvalda material av högsta möjliga kvalitet. På bilden ovan ser ni hur Swarovski kristaller fästs en för en på ett Stella Bracelet >>

Att välja ut kristaller till smyckena är garanterat ett av de roligaste stegen i processen. Valmöjligheterna är oändliga i färg, storlek och form... Vad tycker ni till exempel om denna magiska gröna kristallen "Chrysolite"? På hemsidan under "any colour" går det att specialbeställa smycken i alla färger som finns tillgängliga i Swarovskis sortiment! 

Till vänster ser ni hur lösa mässing delar löds ihop och till slut bildar själva smycket. Det här steget i processen kräver enorm noggrannhet och expertis för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Nästa steg är sedan att hänga upp vardera smycke på tunna trådar innan de sänks ner i förgyllningsbadet med 18 karat guld. På bilden till höger ser ni Odessa Earrings och Necklace som gör sig redo för ett dopp... 

 Här löder vår grekiska kollega Levan ihop ett statement halsband... Tålamod och perfektionism är två meriterande egenskaper att besitta!

OCH VOILÁ! Här ser ni slutresultatet när halsbandet är förgyllt och alla kristaller sitter där dom ska. Vem vill inte glittra i denna ljuvliga kreation i sommar?

Föregående artikel CS TEAM: Följ med oss på en helg i Aten
Nästa artikel Lär känna Mia, en av våra fantastiska säljare

Lämna en kommentar

Kommentaren måste bli godkänd innan den publiceras

* Fälten som måste fyllas i

Liknande artiklar