Gå vidare till innehåll
Leverans inom 2-5 arbetsdagar. Fri frakt för ordrar över 495 kr.
Leverans inom 2-5 arbetsdagar. Fri frakt för ordrar över 495 kr.

Smyglansering av Resort Collection!

Smyglansering av Resort Collection!
Imorse hade vi en exklusiv smyglansering av nya Resort Collection ”Island Treasure” i vårt Showroom för våra kunder. Caroline Svedbom var på plats och berättade om kollektionen och gästerna fick chans att förhands-shoppa från nya kollektionen. 

 

När dörrarna öppnades 07.30 så hade det redan samlats många gäster som väntade på att få komma in och se den nya kollektionen. Platserna blev fullbokade på mindre än 12 timmar, så alla var otroligt glada och peppade.

Efter lite mingel och frukost, berättade Caroline om den nya kollektionen och vad som inspirerat designen av smyckena för Resort Collection ’’Island Treasure’’.

Under frukosten bjöd vi bland annat på juicer ifrån Froosh samt sockerfria bars ifrån Nick’s som var väldigt uppskattat.

Alla gäster fick med sig en härlig goodiebag som innehöll fantastiska hårprodukter ifrån Björn Axén samt snygga powerbanks ifrån Ideal of Sweden. Tidningskunden sponsrade med tidningar ifrån Damernas Värld. Tack för ni gav oss möjlighet till att göra denna goodiebag så otroligt välfylld.

Vi vill tacka alla underbara kunder som tog sig tiden att vara med på vår smyglansering av Resort Collection. Hoppas ni tycker om kollektionen lika mycket som vi gör! Här kan ni hitta hela kollektionen >>

CAROLine svedbom jewelry event

Föregående artikel 4 olika sätt att fira Valentines Day

Lämna en kommentar

Kommentaren måste bli godkänd innan den publiceras

* Fälten som måste fyllas i

Liknande artiklar