Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

Stylingtips - Buttercup

Stylingtips - Buttercup

Våren är på ingång och efter den långa mörka vintern har vi verkligen cravings efter solljus och färg! Vi vill styla vårens nya färgstarka smycken tillsammans med kläder i matchande eller lika starka färger.

Buttercup lös upp catwalken för SS19 och precis som solens gula färg lyser upp våren - kan vi lova att färgen Buttercup kommer ha samma humörhöjande effekt i din garderob. 


Bilder från Pinterest (nr 1, nr 2, nr 3)

Buttercup är utan tvekan en av vårens hetaste färger. En av Swarovskis nya färger för 2019 är just Buttercup och vi älskar färgen.

Buttercup passar bra ihop med både vitt och beige. En stor trend just nu som fångats av streetstylefotografer är att bära färgen från topp-till-tå. Men, om du hellre vill förstärka färgen och väcka uppmärksamhet, ska du kombinera färgen med "kelly"-grön och lila!Buttercup-stenen finns i både i Mini Drop Collection, Classic Petite Collection och Classic Drop Collection i smycken med både guld- och rhodium plädering. Se alla smycken i Buttercup här >>

Se allt i Buttercup här >>

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla