Gå vidare till innehåll
Leverans inom 2-5 arbetsdagar. Fri frakt för ordrar över 495 kr.
Leverans inom 2-5 arbetsdagar. Fri frakt för ordrar över 495 kr.

Våra bästa tips för en mysig Valentines Day (oavsett civilstånd)

Våra bästa tips för en mysig Valentines Day (oavsett civilstånd)

Känns ett glas rött till tonerna av "Let´s get it on" av Marvin Gaye som ett uttjatat koncept? Eller saknar du rent av en dejt till nästa söndag? Luta dig tillbaka och läs igenom våra fem bästa tips på hur du firar kärlekens dag, oavsett civilstånd och tillgång till rosa fluffiga hjärtan!

Vinprovning hemma-edition:

Sätt en twist på alla-hjärtans-dag och anordna en vinprovning, med eller utan alkohol, hemma i ditt eget kök! Förbered genom att skriva ut vinprovningsprotokoll och bestäm gärna ett tema på provningen innan. Varför inte enbart testa franska, argentinska eller amerikanska viner? Avsluta med en festmåltid i kärlekens tecken för det ultimata firandet.  

Fira Galentines Day med vännerna:

Romanser kommer och går men vänner består? Precis så! Rikta därför all din kärlek till dina bästisar och fira Galentines Day tillsammans. Bjud hem dina bästa (singel)vänner och styr upp en festlig middag med bubbel i överflöd! Ta dekorationen på fullaste allvar och köp hem allt som inkluderar hjärtan och choklad för bästa möjliga stämning. Skratta åt knasiga dejter ni haft och njut av en riktig må-bra-kväll tillsammans - en kärlekshistoria som är svår att ångra.

Den maxade hemmakvällen:

Alla tjejer har väl drömt om att spendera en ensamkväll med levande ljus och Ben & Jerry framför Sex and The City (helst i ett regnigt Paris)? Gör alla-hjärtans-dag till det ultimata tillfället! Köp hem allt du är sugen på (läs: goda ostar, mörk choklad och glass), kleta på en ansiktsmask och NJUT av kvalitetstiden med dig själv. Det är viktigt att anstränga sig och göra det mysigt för sig själv, det är trots allt kärlekens dag och vad är viktigare än kärleken till dig själv?

Picknick i vardagsrummet:

Det här är en sån mysig dejt-idé som alla bör testa med partner eller vänner! Köp hem massa godsaker (chark och bubbel i överflöd är med på listan) och lägg ut en mysig filt på vardagsrumsgolvet. Ös på med alla kuddar och mjuka föremål du kan hitta och VOILÁ så har du ordnat en perfekt, annorlunda och framförallt mysig dejtkväll. Att mata varandra med choklad-doppade jordgubbar sittandes på golvet omringad av levande ljus måste väl ändå vara höjden av romantik? 

Ta Yasuragi hem till dig: 

Dämpa belysningen, leta fram Spotifys meditations-lista och tänd alla doftljus du kan hitta. Det är nämligen dags för en lyxig (och ekonomiskt förlåtande) spa-upplevelse hemma i badrummet. Skäm bort dig själv med egentid eller bjud med någon du tycker om. Vi tänker oss nytvättade fluffiga handdukar, mysiga aromaoljor och gurkskivor på ögonlocken. Varning: du kommer aldrig vilja fira Valentines Day på något annat sätt efter att du testat det här!

 

Föregående artikel Överraska din älskling med en kärlekskladdkaka
Nästa artikel Vårens hetaste modetrender att hålla koll på

Lämna en kommentar

Kommentaren måste bli godkänd innan den publiceras

* Fälten som måste fyllas i

Liknande artiklar