Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

Våra favorithöjdpunkter från ELLE-galan 2020!

Våra favorithöjdpunkter från ELLE-galan 2020!

Ingen har väl missat årets största modefest som gick av stapeln i fredags? För 23:e året i rad hölls ELLE-galan på Grand Hôtel i Stockholm. Där flockades Sveriges modeelit, kändisar och designers för att hylla årets mest framstående kreatörer och inspiratörer inom branschen. Vi har samlat våra egna favorithöjdpunkter från den glammiga tillställningen. Gör er redo för att frossa i smaskiga detaljer, specialdesignade klänningar och mycket mer! 

Årets blickfång: 

Årets blickfång 2020 tilldelades couture-designern Frida Jonsvens samarbete med Glada Hudik-teatern. Under 2019 genomfördes projektet "Catwalk" som handlar om uppfyllda drömmar, revansch och allas rätt att skina. Vi väntar spänt på 31 januari då filmen släpps och vi får se när Glada Hudik-teatern går på catwalken i New York iklädda Fridas couture-klänningar! Extra kul är det att Caroline Svedbom designat alla de vackra smyckekreationerna till visningen - mer om projektet och vårt samarbete kan ni läsa om HÄR

Frida Jonsvens tillsammans med Glada Hudik gänget när de tog emot priset för "Årets Blickfång". (Bild från Elle.se)

(Bild från Elle.se)

Peg Parneviks Swarovski-klänning:

Peg Parnevik fullkomligt strålade när hon äntrade röda mattan på ELLE-galan 2020 i en glittrande smyckeklänning, tillverkad av enbart Swarovski-kristaller. Det var för några månader sedan som Kevin Nilsson (Peg Parneviks stylist) frågade oss om vi skulle vara intresserade av ett designsamarbete - och självklart tackade vi ja! Efter en månad av hårt arbete i vår verkstad i Grekland blev smyckeklänningen äntligen verklighet. Mer glamour än såhär blir det inte!

(Bild från Elle.se)

Visningen "Love Contemporary" på catwalk:

Galans första av fyra maxade modevisningar, i Vinterträdgården på Grand Hôtel, var en helt fantastisk familjevisning signerad stylisten Lisa Lindqwister. "Love Contemporary" bjöd den förväntansfulla publiken på allt i från hundar till små bebisar på catwalken. Med vackra blomsterarrangemang och lite bohemiska inslag fick vi se familjer, tjejkompisar och syskon ta plats på scenen.

Powertjejerna: Janice, Sabina Ddumba och Molly Hammar. (Bild från Elle.se)

(Bild från Elle.se)

Smyckedesignern Caroline Svedbom:

Vår alldeles egna favoritdesigner äntrade röda mattan i en helt magisk couture-klänning av Frida Jonsvens. Samma klänning har bland annat burits av Bianca Ingrosso. Eftersom temat för årets ELLE-gala var "hållbarhet" kändes det som ett perfekt val att återanvända en couture-dröm till fredagens tillställning. Caroline bar ett specialdesignat diadem med Swarovski kristaller i färgerna "Crystal" och "Ivory Cream". Örhängena hon bar var ett par Dione Earrings / Ivory Cream som finns att köpa HÄR. Styling och make-up: Lucia Fylking >>

(Bild från Elle.se)

Mer Caroline Svedbom Jewelry på röda mattan:

Victoria Skoglund i Pomona Necklace >> och Hanna Earrings / Rainbow Combo>>(Bild från Elle.se)

Carolina Gynning i Eya Bracelet / Crystal>> och Frida Jonsvens i Mini Drop Earrings / Jet >>(Bild från Elle.se)

Kevin Nilsson i ett custom-made armsmycke. (Bild från Elle.se)

Cia och resten av ELLE-gänget i custom-made Earrings och Maxime Earrings / Crystal>>(Bild från Elle.se)

Bilderna tillhör Elle.se och ni hittar alla HÄR. 

 

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla