Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

Vi har öppnat en ny Concept Store i Malmö!

Vi har öppnat en ny Concept Store i Malmö!

Film av Pablo Suzarte

Den 26:e februari slog vi upp dörrarna till vår nya Concept Store i hjärtat av Malmö, belägen på Skomakaregatan 1. Det firades tillsammans med både nya och gamla kunder och det blev så lyckat och uppskattat! Nedan är några bilder från invigningen.På bilden ovan ser ni vår härliga kund Carina, vår designer Caroline, vår marknadsansvarig Angelica, Malmöbutikens butiksansvarig Viktoria, vår säljare Tina och längst till höger vår ambassadör och host för smygpremiären Eddie Fischer. 

Vi bjöd våra gäster och kunder på alkoholfritt bubbel från Nosecco vilket var väldigt uppskattat. Vi mumsade även på de godaste raw food-kakorna från Get Raw, har ni inte provat - gör det! 

 

Tusen tack till alla som kom och firade med oss och varmt välkomna till alla er som inte kommit förbi ännu. Det känns otroligt roligt att ha öppnat vår andra butik och vi hoppas såklart på många fler! Här kan du läsa mer om vad våra egna butiker erbjuder >>

Bilder tagna av Paplo Suzarte

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla