Gå vidare till innehåll
Leverans inom 2-5 arbetsdagar. Fri frakt för ordrar över 495 kr.
Leverans inom 2-5 arbetsdagar. Fri frakt för ordrar över 495 kr.
CS WORLD

Vi släpper vår första bröllopskollektion

Vi släpper vår första bröllopskollektion

Äntligen är dagen här! I flera år har drömmar om Caroline Svedboms första bröllopskollektion funnits och nu kan vi stolt presentera glittrande nyheter, designade för dig och din stora dag. Fortsätt läs för att ta del av tankar bakom kollektionen, "behind the scenes"-material och mycket mer!

I Still Do Earrings / Pearl + Crystal >>, One Love Earrings / Pearl + Crystal >>

För att fira Caroline Svedboms åtta års jubileum som varumärke bestämde vi oss för att skapa en helt ny kollektion av handgjorda smycken. Vår bröllopskollektion är en tidlös och elegant sammansättning av smycken vars design hämtar inspiration från glittrande, vintage diamanter.

La Vie En Rose Necklace / Pearl + Crystal >>

Vår vision är att få fram alla brudars unika skönhet med eviga, glamorösa kreationer. Därför är vi stolta att presentera denna kollektion med glittrande kristaller, neutrala beiga toner och klassiska pärlor. Allt för att erbjuda dem perfekta accessoarerna för varje brud.

One Love Earrings / Pearl + Crystal >>, By Your Side Bracelet / Crystal >>, When I Look At You Tiara / Crystal >>

Fotografering av bröllopskollektionen ägde rum på Kungsholmen i vår fantastiske fotograf Leos studio. Han levererade som vanligt och resultatet blev långt över förväntan! Till vår hjälp under dagen hade vi även Lucia Fylking som är ett proffs på allt som har med hår och make-up att göra. Så tacksam till alla som var med och förverkligade drömmen om Caroline Svedboms första bröllopskollektion. 

Boka tid i vårt bridal showroom:

Välkommen att boka en exklusiv 90 minuters session i vårt showroom på Riddargatan 12. Du kommer att ha hela showroomet för dig själv och med hjälp av vår stylist välja ut smycken inför din stora dag. Detta möte är helt enkelt för dig att bli inspirerad och få hjälp med att hitta dina perfekta bröllopssmycken.

BOKA HÄR >>

 

 

Föregående artikel Bäst klädda på Oscarsgalan 2021
Nästa artikel Såhär välkomnar du våren i hemmet

Lämna en kommentar

Kommentaren måste bli godkänd innan den publiceras

* Fälten som måste fyllas i

Liknande artiklar