Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

Vi tipsar: 10 inspirerande kvinnor att följa på Instagram

Vi tipsar: 10 inspirerande kvinnor att följa på Instagram

Vi på Caroline Svedbom älskar att inspireras av coola power-kvinnor som sprider härlig och positiv energi online. Här nedan har vi listat 10 profiler som vi följer slaviskt just nu... 

THERESE HELLSTRÖM - @TESSHELL

Moderedaktör för FORNI och Global Head of PR på Custommade. Therese Hellström låter oss följa hennes liv som Parisbo med sin träffsäkra och färgstarka klädstil. Hon har redan blivit en stor favorit bland de största modetidningarna som VOGUE, ELLE etc och fotas frekvent av streetstyle fotografer världen över. Vill du inspireras och utvecklas i din klädstil är det därför i @tesshells flöde du ska hänga!

ISHTAR TOUAILAT - @ISHTARTOUAILAT

En annan kvinna som garanterat är värd din follow är ingen mindre än Ishtar Touailat! Hon är en serieentreprenör, prisad ledare och besitter ett toppjobb inom IT-branschen. Jämställdhet, inkludering, entreprenörskap och innovation är det som genomsyrar hennes Instagram. Idag är Ishtar Touailat en röst som räknas inom svenskt näringsliv, och inte nog med det - hon är även utsedd till framtidens kvinnliga ledare! Vi älskar häftiga kvinnor inom tech-branschen - mer sånt tack!

EMELIE VON HOFSTEN - @EMVONHOFSTEN

Kvinnan bakom det framgångsrika klädesmärket "TEOTOKI" är ingen mindre än Emelie Von Hofsten! Dagligen inspirerar hon oss på sitt instagramkonto där hon varvar bilder på hennes to-die-for outfits och smakfulla inredningsstil. En solklar follow från vår sida!

FREDRIKA PERSSON - @FREDRIKAPERSSON

Den här stilsäkra tjejen vill man inte missa! Hennes uppdateringar genomsyras av stilrena och klassiska bilder. På Instagram får vi även en glimt av hennes liv som PR manager för Busnel. Följ och bli inspirerad!

ÅSA INGROSSO - @ASA_INGROSSO

Den passionerade multientreprenören Åsa Ingrossos Instagram är vi ofta inne och kikar på! På hennes Instagram får vi bland annat hänga med när hon driver tre restauranger och jobbar som inredningsdesigner på Mallorca. Hon är även drottningen bakom renoveringen av Bianca Ingrossos lyxlägenhet på Östermalm.

KAYLA ITSINES - @KAYLA_ITSINES

Din alldeles egna personliga tränare på Instagram! Med nästan 12 miljoner följare, vilket gör henne till världens största influencer inom fitness, delar Kayla med sig av allt ifrån träningstips till hälsosamma recept som inspirerar till en sundare livsstil. Go Kayla!

NICOLE FALCIANI - @NICOLEFALCIANI

Här har vi ett riktigt feel-good konto att följa! På Nicoles Instagram lyfter hon gärna psykisk ohälsa, feminism och kroppspositivism. Plus i kanten är också alla söta bilder på hennes dvärgtax Frank som stjäl allas hjärtan!

 CAMILLA HAMID - @CAMILLAHAMID

Sweet as sugar - bokstavligen! På Camillas Instagram delar hon med sig av bilder på alla möjliga sorters olika bakverk och kreationer! Vi kan garantera att ingen mun är torr efter att ha scrollat igenom det här smarriga feedet. Hon driver även podden @bakpodden för dig som är sötsugen!

ALEXIA KAFKALETOS - @ALEXIIAK

På Alexias Instagram delar hon öppet med sig av sin vardag som mamma till en dotter med diagnosen leukemi. Vi får följa hennes ofiltrerade kamp genom skratt och tårar. En mer positiv tjej som dessutom tillför så mycket härlig energi (trots de svåra omständigheterna) är svår att hitta!

EBBA VON SYDOW - @EBBAVONSYDOW

Sist men definitivt inte minst, vill vi tipsa om Ebba Von Sydows härliga instagramkonto där hon delar med sig av mängder med olika stiltips! Hennes positiva energi kan få vem som helst på glatt humör - vi lovar! Vi har dessutom en särskild förkärlek till hennes ofiltrerade storys där vi som följare får hänga med på allt ifrån glamorösa jobbäventyr till kvällens nattning av barn.

 

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli godkända innan publicering.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla