OM CAROLINE SVEDBOM

Med inspiration från Sydeuropa, har den svenska designern Caroline Svedbom skapat ett framgångsrikt koncept med sina unika, färgglada och feminina smycken. De gnistrande smyckena är handgjorda med noga utvalt material och selektivt utvalda kristaller av högsta möjliga kvalitet.

Som fjärde generation inom smyckesbranschen, har Caroline haft en livslång passion för smycken.  Hennes farfar startade ett smyckesföretag 1935 som så småningom övertogs av hennes far. Från en tidig ålder fick hon följa med på smyckemässor världen över. Många av dessa hölls i norra Italien, där hennes passion för vackra, gnistrande smycken i starka färger föddes.

År 2013 beslutade sig Caroline för att uppfylla sin dröm om att designa egna smycken och varumärket hittade snabbt en hängiven kundgrupp runt om i världen. Idag erbjuder Caroline Svedbom Jewelry kollektioner som finns tillgängliga hos 350 återförsäljare i Skandinavien och Europa.

HANDGJORT I GREKLAND

Varje smycke från Caroline Svedbom Jewelry är handgjort i den familjeägda verkstaden, som ligger belägen i centrala Grekland. Där präglas tillverkningen av lång erfarenhet och noggrannhet i varje detalj. Detta gör inte bara varje smycke unikt, utan också av högsta möjliga kvalitét.

Våra smycken är gjorda av mässing med 18 karats guld- eller rhodiumplätering med selektivt utvalda kristaller av högsta möjliga kvalitet. Alla smycken är nickeltestade och stiften på örhängena är gjorda av 925 silver. Alla material som används vid tillverkningen är kontinuerligt testade för högsta kvalitét.

Tack vare detta kan vi erbjuda en 2 års garanti på samtliga smycken från Caroline Svedbom Jewelry.