Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leverans inom 2-5 vardagar. Fri frakt för ordrar över 995 kr.

"Välkomna in i vår värld av exklusiva, handgjorda smycken som adderar en extra touch till vardagen eller glamour till festklänningen"

PASSION FÖR FÄRG

Vår resa startade år 2013 när den svenska designern Caroline Svedbom lanserade sin första kollektion med syfte att sprida glädje och färg till kvinnor i alla åldrar. Kärnan i vårt varumärke präglas av en passion för färg och hantverk, influerad av medelhavets skönhet och charmen i södra Europa. Vi är stolta över att skapa gnistrande smycken, handgjorda med omsorg och precision, i vår familjeägda fabrik i Grekland. Våra smycken representerar mer än accessoarer; de är en förlängning av varje kvinnas personlighet och självuttryck.

EN FAMILJEHISTORIA

Caroline inledde sin kreativa resa i unga år, uppväxt i en familj med över 120 års erfarenhet inom smyckesindustrin. Tillsammans med sin far utforskade hon ofta Italien, där Medelhavets färger och smyckesdesign blev en källa till inspiration. Efter att ha arbetat inom industrin under många år, valde Caroline att följa sin dröm och lanserade sin första kollektion år 2013.

Idag är Caroline Svedboms smycken representerade i 17 länder och återfinns i exklusiva multibrandbutiker, hotell och varuhus som Bloomingdales, Galleries Lafayette och Harvey Nichols.

HANDGJORT I GREKLAND

Varje smycke från Caroline Svedbom är handgjort i en familjeägd verkstad som ligger belägen utanför Aten i Grekland. Där präglas tillverkningen av lång erfarenhet och noggrannhet i varje detalj. Detta gör inte bara varje smycke unikt, utan också av högsta möjliga kvalitet. 

KVALITET I MINSTA DETALJ

Alla smycken är tillverkade av mässing med 18 karats guld- eller rhodiumplätering med selektivt utvalda kristaller av högsta möjliga kvalitet. Smyckena är godkända enligt EU-standard som nickelsäkra / nickelgodkända, dvs att nickelhalten som fälls ut är under det tillåtna gränsvärdet (0,05 %). Stiften på örhängena som vi använderossav är tillverkade av 925 silver. Alla material som används vid tillverkningen är kontinuerligt testade för högsta kvalitet. 

Denna dedikation till kvalitet säkerställer även att varje smycke från Caroline Svedbom levereras med en 2-årig garanti.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla