Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leveranstid 2-3 vardagar, fri frakt över 995 kr.

”Välkommen till vår värld av exklusivt handgjorda smycken som ger extra glans till vardags eller glamour till festklänningen”.

PASSION FÖR FÄRG

Svenska designern Caroline Svedbom lanserade sin första kollektion år 2013 med syftet att sprida glädje och färg till kvinnor i alla åldrar.

EN FAMILJEHISTORIA

Carolines konstnärliga och kreativa äventyr började i tidig ålder. Hon kommer från en familj som har varit verksam inom smyckesindustrin i över 140 år. Som ung reste Caroline ofta till Italien med sin far och inspirerades av medelhavets färger och smyckesdesign.

Efter att ha arbetat inom smyckesindustrin i många år, bestämde hon sig för att följa sin dröm och år 2013 skapade hon sin första kollektion. Nu finns Caroline Svedboms smyckekollektioner representerade i 17 länder och säljs i exklusiva multibrandbutiker, hotell och varuhus som Bloomingdales, Galleries Lafayette och Harvey Nichols.

HANDGJORT I GREKLAND

Varje smycke från Caroline Svedbom är handgjort i en familjeägd verkstad som ligger belägen utanför Aten i Grekland. Där präglas tillverkningen av lång erfarenhet och noggrannhet i varje detalj. Detta gör inte bara varje smycke unikt, utan också av högsta möjliga kvalitet.

KVALITET I MINSTA DETAILJ

Alla smycken är gjorda av mässing med 18 karats guld- eller rhodiumplätering med selektivt utvalda kristaller av högsta möjliga kvalitet. Alla smycken är godkända enligt EU-standard som nickelsäkra / nickelgodkända, dvs att nickelhalten som fälls ut är under det tillåtna gränsvärdet (0,05 %). Nästan all metall innehåller någon del nickel även om det är ytterst små mängder. Stiften på örhängena som vi använder oss av är gjorda av 925 silver. Alla material som används vid tillverkningen är kontinuerligt testade för högsta kvalitet.

Detta resulterar i att alla Caroline Svedbom smycken levereras med en 2-årig garanti.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla