Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leverans inom 2-3 vardagar. Fri frakt för ordrar över 995 kr.

HÅLLBARHET

Miljöfrågor står högst upp på vår agenda. Därför arbetar vi ständigt med att förbättra vårt arbete för att bli ett mer hållbart företag. Detta är en lång resa, men vi är övertygade om att i samarbete med andra företag och organisationer kan vi göra smyckesbranschen grönare.

Med tiden kommer hållbarhet att integreras i varje aspekt av vår verksamhet. Vårt yttersta mål är att minimera vår miljöpåverkan och växa på ett hållbart sätt.

För frågor eller feedback, vänligen kontakta oss på: info@carolinesvedbom.com

KLIMATÅTGÄRDER

Vi brinner för klimatåtgärder och letar ständigt efter nya sätt att använda resurserna på bästa sätt för att minimera vår klimatpåverkan. Vi vill vara en del av lösningen och därför gör vi vad vi kan för att erbjuda dig en hållbar upplevelse.

MATERIAL

Vi är engagerade i att ständigt förbättra våra produkters hållbarhetsaspekter och vi strävar efter att samarbeta med producenter vars kärnverksamhet innefattar miljöfrågor. Allt material som används för att producera våra smycken tillverkas i Europa.

GE TILLBAKA MED OSS

Vi vill göra en skillnad i kampen mot klimatförändringar och tror på att vi blir starkare tillsammans. Det är en lång resa och vi är långt ifrån perfekta, men vi strävar alltid efter att förbättra vårt arbete.

SOCIALT ANSVARSTAGANDE

Vi tror att socialt ansvar är en rörelse för att bygga upp ett mer inkluderande och hållbart samhälle och ekonomi, samt att bevara planeten genom dedikerade insatser.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla