Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leverans inom 2-3 vardagar. Fri frakt för ordrar över 995 kr.

"We believe that jewelry and environmental responsibility can exist in harmony, leading the way towards a more conscious tomorrow".

På Caroline Svedbom tror vi att smycken och miljöansvar kan gå hand i hand och leda vägen mot en mer medveten framtid. Genom vårt engagemang för företagets sociala ansvar samarbetar vi stolt med ansedda välgörenhetsorganisationer som "The Perfect World Foundation" och "World Childhood Foundation" för att göra en positiv skillnad utanför smyckesvärlden.

CHILDHOOD EDITION BRACELET

Caroline Svedbom - Childhood Bracelet Rainbow Combo Gold

CHILDHOOD EDITION BRACELET

Vi är stolta över att presentera Childhood Edition Bracelet i samarbete med World Childhood Foundation. Detta armband är inte bara ett smycke; det är en symbol för hopp, motståndskraft och löftet om en ljusare framtid för barn runt om i världen. För varje sålt Childhood Edition Bracelet donerar vi 10 % till World Childhood Foundation för att stödja deras viktiga arbete med att säkerställa barns rättigheter. 

Visste du att varje färg i Childhood Edition Bracelet representerar en viktig artikel i FN:s konvention om barnets rättigheter?

THE PERFECT WORLD FOUNDATION

The Perfect World Foundation är en ideell organisation som aktivt arbetar med djur- och naturprojekt som syftar till att rensa våra hav från plast och utrustning från spökfiske. Efter decennier av förorening och kontaminering behöver vår planet den kärlek och det stöd den verkligen förtjänar.

10 % av försäljningen online från vår Resort Collection 2024 "Beyond the Blue" kommer därför att doneras till organisationen med uppdraget att rädda det extraordinära och mångfaldiga livet under vågorna.