Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leverans inom 2-5 vardagar. Fri frakt för ordrar över 995 kr.

LEVERANS

Beställningar gjorda på webbplatsen kan endast levereras till adresser i Sverige. Leveransen utförs av PostNord eller Budbee. Notera att de leveransmetoder som finns tillgängliga för dig beror på vilken leveransadress som anges.

Leveranskostnad kan tillkomma, vilken presenteras innan beställningen genomförs i kassan.

Samtliga ordrar över 995 kr är fraktfria inom Sverige.

Vissa beställningar kan även hämtas upp i vår Flagship Store på Riddargatan 12 i Stockholm och denna möjlighet presenteras i så fall i samband med att beställningen genomförs på webbplatsen.

Nedan finner du kort information om våra fraktalternativ.

Postnord (49 kr)

Levereras inom 2-3 vardagar till brevlåda om försändelsen tillåter (annars skickas den till ombud). Fri frakt på beställning över 995 kr.

Leverans till ombud innebär leverans via PostNord till det utlämningsställe som ligger närmast din angivna leveransadress.

När beställningen levererats till ditt utlämningsställe får du en avisering till det telefonnummer eller mailadress du angett i kassan. Påminnelse sker via mail eller sms.

Vid upphämtning skall du uppvisa försändelse-ID och giltig legitimation. Försändelsen behöver hämtas inom 7 dagar efter att den första aviseringen gjorts. Efter det skickas försändelsen tillbaka från utlämningsstället och du som kund debiteras en kostnad för returfrakten.

 

Budbee (29-49 kr)

Budbee hemleverans (49 kr)
Detta leveranssätt är 100% fossilfritt. Leverans inom 2-3 vardagar mellan 17.00-22.00. Fri frakt på beställning över 995 kr.

Budbee box (29 kr)
Detta leveranssätt är 100% fossilfritt. Leverans inom 2–3 vardagar till vald Budbee Box. Fri frakt på beställning över 995 kr.

 

Hämta i butik (0 kr)

Butiken finns på Riddargatan 12 i Stockholm. Öppettider: mån-fre 10.00-18.00, lör 11.00-17.00. När paketet är redo att hämtas upp får du en avisering till den mailadress du angett i kassan på webbplatsen.  (Vi behandlar dessa ordrar inom 24h måndag-fredag) 


Vid upphämtning skall du uppvisa ordernummer och namn. Försändelsen behöver hämtas inom 7 dagar efter att den första aviseringen gjorts. Efter det returneras ordern tillbaka till oss.

Övrig information

Vi ansvarar för din beställning fram till dess att du fysiskt har mottagit den. Om du kan se synliga transportskador på emballage eller produkt vid leveranstillfället, eller om leveransen inte överensstämmer med informationen som står i din orderbekräftelse, ombeds du att meddela oss detta per mejl så snabbt som möjligt. Vi undersöker då situationen närmare och vid felaktig leverans ser vi till att skicka rätt produkt eller återbetala beloppet, beroende på vad som avtalas och är möjligt. Eventuell returfrakt och/eller leveranskostnad för ny vara betalas inte av kunden i detta fall.

Om en leverans inte hämtas ut/tas emot av dig som kund kommer den att returneras till oss automatiskt. Vid en automatisk retur återbetalas kunden för hela beställningen, inklusive eventuell fraktkostnad motsvarande den billigaste tillgängliga fraktmetoden vid beställningstidpunkten. Om du har valt en annan fraktmetod än den billigaste som erbjöds återbetalas inte mellanskillnaden. Det tillkommer en avgift på 249 kr för returfrakten och andra kostnader i samband med en automatisk retur. Denna avgift dras i första hand från beloppet som återbetalas och, om detta ej är möjligt, faktureras. 

 

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla