Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leverans inom 2-3 vardagar. Fri frakt för ordrar över 995 kr.

ÅNGERRÄTT OCH RETUR

Vi erbjuder 14 dagars ångerrätt vid köp på hemsidan. Ångerrättsperioden börjar räknas från den dag du mottar din beställning eller, vid uppdelad leverans, den sista delen av din beställning. Om du ångrar ditt köp kan du inom ångerrättsperioden antingen skicka beställningen i retur eller meddela oss skriftligt att du vill utnyttja ångerrätten. 

Ångerrätten gäller ej specialbeställningar samt gäller inte varor som med bruten försegling inte lämpligen kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl.

Om du önskar ångra ditt köp och utnyttja din ångerrätt, vänligen kontakta oss skriftligt inom ångerrättsperioden genom följande steg:

  1. Gå in på denna länk och följ instruktionerna för hur returen ska genomföras. Kostnaden för returen är 39 kr.


  2. När vi mottagit returen kommer vi göra en återbetalning inom 14 vardagar. Vi gör alltid en bedömning av de returnerade varorna - om produkten är trasig, repig, använd eller försenad kommer det påverka återbetalningen.Det går bra att returnera din beställning inom 14 dagar från ditt mottagande av varan kostnadsfritt i någon av våra egna butiker:

Caroline Svedbom Flagship Store på Riddargatan 12 i Stockholm. Öppettider tisdag - fredag kl. 10.00 - 18.00 och lördag 11.00 - 17.00.

Caroline Svedbom Concept Store på Skomakaregatan 1 i Malmö. Öppettider måndag - fredag kl. 10.00 - 18.00 och lördag 10.00 - 16.00.

Caroline Svedbom Concept Store i Arkaden, Fredsgatan 1 i Göteborg. Öppettider måndag - fredag kl. 10.00 - 19.00, lördag 10.00 - 18.00 och söndag 11.00 - 17.00.


Vid en retur ansvarar kunden för varan fram till dess att vi tar emot den. För att få återbetalat hela beloppet du betalat för den eller de produkter du returnerar ska de returneras i originalskick, obruten förpackning och oanvänd samt ha eventuella taggar kvar.
 
Återbetalningen görs via samma betalningsmetod som användes för att betala för köpet, om inget annat avtalats specifikt. Notera att vi ej återbetalar några returer direkt i butik. Återbetalning sker inom 14 dagar från det att vi har mottagit ditt meddelande om att du önskar utnyttja ångerrätten, förutsatt att vi har mottagit returen eller bevis på att returen har skickats. Om du har ångrat hela din beställning återbetalar vi beställningens värde, minus eventuell fraktkostnad.

Vi erbjuder för närvarande inte möjligheten att göra några byten av produkter. Om du önskar en annan produkt ombeds du att skicka den beställda produkten i retur och göra en ny beställning på önskad produkt.

Notera att vi inte erbjuder öppet köp eller bytesrätt på specialbeställningar/Any Color, presentkort och ordrar som betalats med presentkort.

 

REKLAMATION

När du genomför ett köp på carolinesvedbom.com har du en reklamationsrätt på tre år. Om du önskar reklamera en produkt, ber vi dig att kontakta vår kundtjänst på info@carolinesvedbom.com och ange ordernummer samt skälet till reklamationen och bild på produkten. Vid godkänd reklamation erbjuds du olika alternativ beroende på den specifika situationen: åtgärdande eller ersättning av varan, återbetalning av pengarna eller prisavdrag. För att en reklamation ska godkännas måste den vara berättigad och felet får inte ha uppstått på grund av felaktig användning eller annan typ av skadlig behandling. Reklamationen ska göras inom en "rimlig tid" efter att felet har upptäckts. Om reklamationen görs inom två månader efter felets upptäckt anses den alltid vara gjord inom rimlig tid.

 

Vid en godkänd reklamation kan det vara nödvändigt att returnera den reklamerade varan. I sådana fall kommer vi att skicka en returetikett till dig, som täcker returkostnaderna. Tillsammans med returetiketten kommer vi även att skicka dig ett returformulär som du ombeds skriva ut, fylla i och inkludera i returpaketet.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla