Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leverans inom 2-3 vardagar. Fri frakt för ordrar över 995 kr.

Vi är engagerade i att ständigt förbättra våra produkters hållbarhetsaspekter och vi strävar efter att samarbeta med producenter vars kärnverksamhet innefattar miljöfrågor. Allt material som används för att producera våra smycken tillverkas i Europa.

Vi är stolta över att 90% av kristallerna som används i våra smycken produceras av ett österrikiskt företag som har varit dedikerat till hållbarhet sedan 1895. De investerar kontinuerligt för att bevara miljön och ha en positiv påverkan på globala och lokala samhällen.

Hur är arbetsvillkoren på företaget?

Caroline Svedbom strävar alltid efter att ha bra arbetsvillkor. Det är vårt ansvar och ambition som varumärke att människorna i Caroline Svedboms team och leverantörer arbetar under rättvisa förhållanden. Detta inkluderar både rimliga arbetstider och löner i fabriken och kontoret. Vi arbetar hårt med policys och regler inom hälso- och säkerhetsområdet för att undvika arbetsrelaterade skador och sjukdomar. Vi strävar alltid efter att kommunicera kring detta ämne för att säkerställa att dessa riktlinjer följs.

Hur arbetar vi med socialt ansvarstagande i företaget?

Vi vill att den framtida smyckesindustrin ska grundas på jämlikhet och respekt för naturen. Därför har vi lagt mer uppmärksamhet på våra hållbarhetsinsatser och arbetsframsteg under de senaste åren. Det finns många nya initiativ i vårt dagliga arbete - från produkter och förpackningar till innovativa material. Vi arbetar också ständigt med att göra våra hållbara val enklare och har av den anledningen beslutat att ge dig möjligheten att placera dina beställningar med ett "hållabart leverans"-alternativ i kassan.

Som en naturlig del av vår hållbarhetsutveckling har vi investerat i återvinningskärl för både papper och plast. Vi har också en kompostmaskin på kontoret som minskar avfallet från mat. Kompostmaskinen kan minska volymen av avfall med upp till 90 %. Den minskar avfallskostnader och kräver ingen transport. Vi är mycket stolta över att vara en del av denna resa mot en grönare framtid tillsammans med företaget "Zero Waste". Läs mer om vad de gör här >>


Denna jord kommer från vår kompostmaskin och gör våra kontorsväxter riktigt nöjda…

Vi arbetar aktivt med att förbättra vår verksamhet ur ett ekologiskt perspektiv genom att prioritera miljöaspekter i arbetet. Detta görs genom att följa relevant miljölagstiftning, arbeta med systematiskt cirkulärt tänkande där återvinning är ett nyckelord, och även förbättra vår verksamhet så att vi minskar vår negativa miljöpåverkan.

Vilka är våra visioner och mål för framtiden?

Vårt mål är alltid att skala upp för att lära oss mer om hur vi kan göra skillnad. För att uppnå detta använder vi vår kreativitet, rörlighet, ärlighet och öppenhet i relationen med våra klienter och kunder. Det har varit en lång resa och vi är långt ifrån perfekta, men vi strävar alltid efter att förbättra vårt arbete. Vi vill att alla ska gå med oss på vår resa mot en bättre värld.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla