Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leverans inom 2-3 vardagar. Fri frakt för ordrar över 995 kr.

Vi vidtar åtgärder för klimatet och söker ständigt efter nya sätt att använda resurserna på bästa sätt för att minimera vår klimatpåverkan. Vi vill vara en del av lösningen och gör därför vad vi kan för att erbjuda dig en hållbar upplevelse.

Vad är vår syn på hållbar förpackning?

90 % av alla pappersmaterial vi använder är tillverkade av FSC-märkt papper som kommer från de nordiska länderna. FSC står för Forest Stewardship Council och de som följer principerna kan märka sina produkter med FSC-märket. Märkningen gör det möjligt för konsumenter och företag att välja produkter som är tillverkade av trä från ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö, där skogen bidrar till rent vatten, frisk luft och minskad global uppvärmning.

Erbjuder vi gröna leveranser?

Ja, det gör vi! Genom att välja "Hållbar leverans" packas din beställning utan katalog, flygblad och presentpåse - allt för att minska pappersavfallet. Om du nyligen har beställt smycken från oss och redan har fått en katalog kan du också välja detta alternativ av den anledningen. Även om allt vårt pappersmaterial är FSC-märkt kan vi ändå spara så mycket material som möjligt för klimatets skull.

Vilka material använder vi i våra smycken och hur tillverkas de?

Vi är engagerade i att ständigt förbättra våra produkters hållbarhetsaspekter och vi strävar efter att samarbeta med producenter vars kärnverksamhet innefattar miljöfrågor. Allt material som används för att producera våra smycken tillverkas i Europa.

Alla våra smycken är handgjorda i vår fabrik i Aten, Grekland. Smyckena är tillverkade av basmaterialet mässing och är förgyllda med 18 karats guld eller rodium. Kedjorna i våra halsband är tillverkade av 100 % återvunnen mässing som är förgylld med återvunnet guld eller rodium. Pinnen på våra örhängen är tillverkad av 925 silver. 

Vi är stolta över att 90% av kristallerna som används i våra smycken produceras av ett österrikiskt företag som har varit dedikerat till hållbarhet sedan 1895. De investerar kontinuerligt för att bevara miljön och ha en positiv påverkan på globala och lokala samhällen.

Vi säljer även våra egna polerings-dukar som är tillverkade av återvunna PET-flaskor.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla