Den här hemsidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar dig ett byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Leverans inom 2-5 vardagar. Fri frakt för ordrar över 995 kr.

Vi hoppas kunna göra en skillnad när det gäller klimatförändringar och tror på att tillsammans blir vi starkare. Vi är långt ifrån perfekta men strävar alltid efter att förbättra vårt arbete.

Våra samarbete med välgörenhetsorganisationer

Vi strävar alltid efter att bidra till världen på bästa möjliga sätt. Därför är vi mycket stolta över våra samarbeten med välgörenhetsorganisationerna "The Perfect World Foundation" och "Hjärnfonden".

 

THE PERFECT WORLD FOUNDATION

TPW Foundation är en ideell organisation som aktivt arbetar med projekt för djur och natur som syftar till att rengöra våra hav från plast och utrustning från spöknät. Efter decennier av förorening behöver vår planetära superkraft den kärlek och det stöd den verkligen förtjänar.

10% av onlineförsäljningen från vår Resort Collection 2022 "La mer" donerades till organisationen:

Även 10% av vår Resort Collection 2023 "Endless Summer" har donerats till organinsationen.

 

HJÄRNFONDEN

Hjärnfonden samlar in pengar för forskning och information om hjärnan och dess sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar. Forskningen beaktar också hur miljö, droger, mediciner, föroreningar, fysisk och psykologisk stress osv. påverkar nervsystemet och därigenom individen. För varje sålt smycke från vår Aurora Collection donerar vi 100 SEK till Hjärnfonden och deras viktiga arbete. Till vår insamling >>

 

Deras arbete är viktigt för oss

TPW Foundation och Hjärnfondens arbete är viktigt för oss eftersom de spelar en grundläggande roll i samhället, både när det gäller människolivet och det marina livet under ytan. Genom att stödja två olika ideella organisationer tror vi att vi kan börja göra en skillnad i denna värld. TPW Foundation omvandlar, utbildar och inspirerar människor över hela världen att rädda vår planet från plast och utrustning från spöknät för att hålla havet lika rent och vackert som det är på bilderna. Samtidigt arbetar Hjärnfonden med forskning och information om den mänskliga hjärnan. Dessa två samarbeten är därför mycket meningsfulla för oss för att frigöra resurser för att tackla världens mest brådskande problem.

Varukorg

Inga fler produkter är tillgängliga att handla