RETURER OCH BYTEN

RETURER
Du kan returnera en produkt inom 14 dagar efter att du mottagit ditt paket. Om du vill göra en retur, vänligen följ stegen nedan:
1. Skicka ett E-mail till: info@carolinesvedbom.com med ditt ordernummer och anledning till varför du vill göra en retur. Efter det skickar vi en retursedel till dig samt en blankett som måste fyllas i för att returen ska bli godkänd. Det tillkommer returporto på 39 kr när du väljer att göra en retur.
2. Produkterna som returneras måste vara i orginalskick, obruten förpackning och oanvänd samt ha eventuella taggar kvar.
3. När vi mottagit returen kommer vi göra en återbetalning inom 14 dagar. Vi gör alltid en bedömning av de returnerade varorna - om produkten är trasig, repig, använd eller försenad kommer det påverka återbetalningen. 

OBS! Öppet köp gäller inte för rabatterade produkter.
 
VILL DU BYTA EN PRODUKT?
Vänligen returnera de produkter du inte vill behålla och följ steg 1-3 under rubriken RETURER och gör en ny beställning för det du önskar.

RETUR OCH BYTE VID "HÄMTA I BUTIK"
Det går bra att byta en vara som köpts på www.carolinesvedbom.com mot en vara i vår Concept Store för samma värde. Annars måste varan returneras enligt stegen ovan i "RETURER". Det går även bra att lämna returen i butiken, men återbetalning kan ej ske på plats utan måste behandlas av onlinebutiken och sker inom 14 dagar. Samma villkor för varans skick gäller som under "RETURER". 

VILL DU REKLAMERA EN PRODUKT?
Skulle ert smycke vara defekt på något sätt eller skadat, så är det viktigt att ni meddelar oss inom 14 dagar efter att du mottagit din order. Om du vill reklamera en produkt, kontakta: info@carolinesvedbom.com

SPECIALBESTÄLLNINGAR
Öppet köp gäller ej för specialbeställningar. Vi tar ej emot returer eller byten på produkter som är specialbeställda via mail eller "Any Colour"

KOSTNADER
Det tillkommer returporto på 39 kr när du väljer att göra en retur som dras av vid återbetalningen. Kunden har ansvaret att produkten kommer fram till Caroline Svedbom AB, så spara spårningsnumret. Om kunden mottagit fel vara står Caroline Svedbom AB för alla returkostnader.